AYO sprawdziłam dokładnie. Paleta zawiera 36 różnych cieni. Że nie wspomnę o tych, które już wcześniej były w mojej kosmetyczce. Kupiłam tę paletę bo mi koty róż do policzków zgubiły. Tutaj jest aż 6 różnych odcieni. No i te cienie i błyszczyki. Nie mogłam się oprzeć. Teraz jak mam czas oglądam filmiki o makijażu. I się bawię. Mam z tego sporą frajdę. Tak jak z gotowania. Bo ja uważam, że gotować i malować się nie potrafię ale lubię. A jak człowiek coś lubi, niech to robi. I nikomu nic do tego
Śpię z 4 kotami wtulonymi we mnie. Pod bokiem jeden, wzdłuż nóg drugi, między nogami trzeci, przytulony do pleców czwarty. HSB rzadko ma możliwość się do mnie przytulić. Że o brakującej kołdrze nie wspomnę

Gdy jestem w domu zawsze jakiś kot mi towarzyszy. Gdy czytam, mam Elzę na kolanach, gdy się maluję Hans siada na kolanach, przed kompem mam kota wtulonego w udo. I niech mi ktoś powie, ze koty nie przywiązują się do człowieka...
W pracy zapowiada się intensywny czas. Szefowie będą otwierać nową pracownię i ja mam tam wszystko nadzorować. Z czasem będę panią na włościach, odpowiedzialną za zamówienia, kontakty z dostawcami, gabinetami. Boję się nieco a jednocześnie tak bardzo cieszę na nowe wyzwania. I znowu wchodzę w dziedzinę, o której mam zerowe pojęcie...