Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Wiadomo może, jaki byłby orientacyjny koszt zabiegu?
kinia098 pisze:Ostatni - czwarty kociak zostaje. Podejrzewam, że za syjama, który zginął....Szkoda, bo mógł pojechać na dom tymczasowy razem z kociakiem ze zdjęcia, ale ludzie nie chcieli go oddać...
Agłaja^..^ pisze:kinia098 pisze:Ostatni - czwarty kociak zostaje. Podejrzewam, że za syjama, który zginął....Szkoda, bo mógł pojechać na dom tymczasowy razem z kociakiem ze zdjęcia, ale ludzie nie chcieli go oddać...
to jeszcze dobrze by było sprawdzić czy to kot czy kotka, zeby na wiosnę nie było "powtórki z rozrywki"
Agłaja^..^ pisze:a jak u nich z ciepłym miejscem na zimę?Mają jakąś ciepłą stodołę, budkę?
Nie wiem czy stronghold jest dobry na pierwsze odrobaczanie dla malucha, dla dorosłych na pewno jest dobry.
Jeśli bys jednak dawała stronghold maluchowi to minimalną dawkę, albo pierwsze odrobaczenie w pascie a potem stronghold np. Ja jak zwykle polecam kupić opakowanie dla duzego psa i poprzeliczać na koty(wet powinien Cie poinstruować jak to zrobić)
Fajnych ludzi znalazłaś w tym Sławnie
kinia098 pisze:Agłaja^..^ pisze:a jak u nich z ciepłym miejscem na zimę?Mają jakąś ciepłą stodołę, budkę?
Nie wiem czy stronghold jest dobry na pierwsze odrobaczanie dla malucha, dla dorosłych na pewno jest dobry.
Jeśli bys jednak dawała stronghold maluchowi to minimalną dawkę, albo pierwsze odrobaczenie w pascie a potem stronghold np. Ja jak zwykle polecam kupić opakowanie dla duzego psa i poprzeliczać na koty(wet powinien Cie poinstruować jak to zrobić)
Fajnych ludzi znalazłaś w tym Sławnie
Mają już sporo swoich kotów, a kicia przebywa na razie odizolowana na strychu![]()
To kupię Stronghold dla kociąt, o ile jest. Bo wiem, że Profender dla kociąt jest i nie miałam z nim problemów, a działa rewelacyjnie
martaslupsk pisze:Pogoda typowo łóżkowa więc T-time życzy miłego dnia ... i z łóźka nie wstaje[/URL]
MB&Ofelia pisze:Jejku, jak ta kiciuchna wypiękniała!![]()
Chyba trzeba jej zrobić nowe ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości