Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jak dziś się czujesz? Czy już jest lepiej?MaryLux pisze:MryByłam wczoraj na kijach z koleżanką. Wiśnia jedna zabawiła się w "przenośnik" - przekazała mi wirusa od innej naszej wspólnej znajomej, a sama ani kichnie!
Bardzo dziękuję za cenne porady!Myszolandia pisze:chyba musisz Ewus dobrze skonfigurować tego fona
Bo smsy normalnie dochodzą? z mmsami masz problem tylko ? może coś z ustawieniami jest nie tak
Ja ostatnio miałam dylemat,ale u mnie przestawiłam zupelnie nieświadomie "transmisję danych" zamiast mieć MMS Orange to miałam sieć Wifi z której korzystałam i nie mogłam nic odebrać,poza tym jeszcze dodatkowo coś w sieci się wtedy działo
Za cały dzień![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za kilka godzin koniec głosowania - może ktoś jeszcze mógłby zagłosować na Fundacje Felis albo poprosić o to znajomych ! Przegrywa a bardzo długo prowadziła!kussad pisze: FUNDACJA FELIS!https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
W tej chwili jest 1255 "Lubię to" - miejsce 2![]()
miejsce 1 AGAPE - 1321
MaryLux pisze:Oj, nieciekawie...
Bardzo Wam dziękuję, że jesteście tutaj ze mną i się ujawniacie – nie mam wrażenia, że piszę monologszybenka pisze:Ewa, los nie szczędzi Ci urozmaicenia życia...
Sił i cierpliwości życzę! Zdrowia także.
udostępniła takie zdjęcie: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theaterNo to coś na dobranoc! Dla naszych Przyjaciół Aniołów! Dobrej nocy wszystkim”
Rozłożyłam się –Prawdziwy przyjaciel jest jak anioł stróż.
Chroni Cię i wspomaga podczas życiowcyh burz.
Nie tylko jest przy Tobie kiedy jest Ci źle,
Lecz jest z Tobą zawsze – na dobre i złe.
Prawdziwy przyjaciel jest jak balsam dla duszy,
Potrafi dobrym słowem ból serca zagłuszyć.
I chociaż czasem na sercu ciężko,
Że nic tylko chce się wyć.
Przyjaciel potrafi sprawić, ze znowu chce się żyć!
Przyjaciel rozświetla wszystkie szare dni,
Zmieniając w uśmiech smutek i gorzkie łzy!
Prawdziwy przyjaciel jest jak siostra lub brat.
Prawdziwy przyjaciel to największy skarb!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 82 gości