Moderator: Moderatorzy
inga.mm pisze:takie jajcarskie czapeczki?
Znaczy kociarskie?
to chcę!
kropkaXL pisze:O jesoo Inga a coś Ty w podpisie walnęła takiego,że nic zobaczyc nie można????
Zmniejsz to dziewczyno!
inga.mm pisze:Dziulec mi focha noworocznego strzelił.
Do tej pory dostawał urinary z dodatkiem, bo hrabia takiego specyjału jak pasza specjalistyczna bez ukraszenia nie skonsumpuje.
No więc gimnastyki różne czyniąc, aby jaśnie panu dogodzić, wreszcie trafiłam - tuńczyk z krewetkami.
A że bieda finansowa przycisła więc zrobiłam im rosołek z piersiątek, chudziutki, smakowity.
No i hrabiniusz wypł się był i strajk głodowy ogłosił. Oflagował się i przez megafon ogłaszał zwyrodniałość mą.
Chciałam - nie chciałam po tuńczyka z krewetkami się udałam coby Dzidzio z głodu nie szczezł , wcześniej światu ogłaszając naruszenie punktu ustawy o znęcaniu się ze szczególnym okrucieństwem nad zwierzątkiem.
inga.mm pisze:przedwczoraj rozmawiałam z pewną madamą z Gdańska, która zainteresowanie swe wyraziła Piką.
Na wieść o konieczności kontroli weterynaryjnych, entuzjazm mamdamy sklęsł.
Ponadto dowiedziałam się, ze ma małża alergika. Dość osobliwego alergika, bo tylko na czarną sierść psią. Poradziłam jej westa albo shit-tzu, albo grzywacza.
A potem okazało się, że w czasie naszej rozmowy była na wizycie pa u mamdamy, znajoma psiara z Gdańska, która zaproponowała madamie wzięcie psa ze schronu i dowiedziała się, że madama woli z fundacji, bo w schronie trzeba zapłacić 30 zł!
inga.mm pisze:relanium dla psów (zielone tabletki) i drugie dla kotów (różowe tabletki) produkcji gsk z Poznania
inga.mm pisze:kropkaXL pisze:O jesoo Inga a coś Ty w podpisie walnęła takiego,że nic zobaczyc nie można????
Zmniejsz to dziewczyno!
co mam zmniejszyć?
u mnie podpis wyświetla się cacy - 3 miniatury i adres do bazarku fejsowego.
kropkaXL pisze:inga.mm pisze:kropkaXL pisze:O jesoo Inga a coś Ty w podpisie walnęła takiego,że nic zobaczyc nie można????
Zmniejsz to dziewczyno!
co mam zmniejszyć?
u mnie podpis wyświetla się cacy - 3 miniatury i adres do bazarku fejsowego.
U mnie rano wyświetłało sie przeogromne zdjęcie różowych bucików-pozostałe były OK
mir.ka pisze:inga.mm pisze:relanium dla psów (zielone tabletki) i drugie dla kotów (różowe tabletki) produkcji gsk z Poznania
kupujesz u weterynarza?
u mnie koty spokojne, tylko z psami problem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości