Najważniejsze, że pani ma zaufanego kuriera, który przewiezie małą. Szkoda tylko, że tyle czekania przed Wami. Mam nadzieję, że uda się cos wcześniej wykombinować.Moderator: Estraven
Najważniejsze, że pani ma zaufanego kuriera, który przewiezie małą. Szkoda tylko, że tyle czekania przed Wami. Mam nadzieję, że uda się cos wcześniej wykombinować.oleska222 pisze:Ech ja nie wiem, mam jakieś dylematy ale nie mogę pisać na forum, jak jest ktoś zainteresowany żeby mi pomóc to chętnie wyślę na priva wiadomość którą wysłałam do Kicorka żeby dwa razy nie pisać...
Anda i koty 

zysia1986 pisze:Też się martwię jak to będzie jak pójdę we wrześniu do pracy Waldi bedzie przedszkolu mąż w pracy jak to będzie z Ramzim ...
Jak on to zniesie .
oleska222 pisze:zysia1986 pisze:Też się martwię jak to będzie jak pójdę we wrześniu do pracy Waldi bedzie przedszkolu mąż w pracy jak to będzie z Ramzim ...
Jak on to zniesie .
Ech, no właśnie, to jest ten ból... Mi tez się serce kroi jak ją muszę na cały dzień zostawić a ona tak patrzy na mnie jak małe cielątko, buzia w ciup jak do płaczu (ej bez kitu, nie przesadzam!) i gdzie idziesz??? Nie zostawiaj mnie!
A tak przynajmniej będzie miała komu bęcki spuścić jak jej się będzie nudziło
ab. pisze:Daj pw
ab. pisze:Daj pw
Spilett pisze:ab. pisze:Daj pw
Też chcem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 9 gości