Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witam, obiecałam ze odezwiemy się z mężem na temat naszych kotków które zostały adoptowane ze schroniska. Kotki maja się całkiem nieźle. Posłuchaliśmy się rady Państwa i na początek były w małym pomieszczeniu które w naszej sytuacji to łazienka. Kotki na początek były wycofane a jedna z nich nadal agresywna. Po kilku dniach zaczęły obserwować wszystko dookoła i pomału odkrywać przestrzeń. Pomyśleliśmy z mężem że dobrze by było aby kotki były dużo głaskane zarówno przez nas jak i nasze dzieci.
Do chwili obecnej nadal się boją dotyku ale co najważniejsze już nie prychają na nas. Od paru dni drzwi od łazienki są otwarte szeroko i kotki często wychodzą badać teren. Mam nadzieje że uda nam się oswoić nasze dwie dzikuski ( mamy problem z wybraniem imion ), martwię się natomiast o jedną z nich ponieważ nadał kicha....Musimy się jeszcze zgłosić do Państwa o szczepionkę ale poczekamy jak się bardziej oswoją no i oczywiście na sterylizację po pierwszej rujce.....Postaram się w miarę mojego
wolnego czasu napisać jeszcze do Pani. Pozdrawiam
Szczęsliwa posiadaczka Dzikusek
Witam
Tak udało się.
Nie za bardzo tylko podobała się jazda samochodem, strasznie miałczał.
W domu obwąchał wszystko co się dało i strasznie się rozbrykał. Dostał nowe zabawki i szalał
Ma okrutnie ostre pazurki i ostre ząbki. Mąż cały podrapany ale na własne życzenie
Kuwetowanie działa
Jedzonko smakuje więc chyba wszystko ok
Dziś jest dużo spokojniejszy niż wczoraj.
Córka nadała mu nowe imię, teraz to jest Bazyl.
Pozdrawiam serdecznie.
Magda.
ruru pisze:No to Milanek już w domku szaleje![]()
:
Witam
Tak udało się.
Nie za bardzo tylko podobała się jazda samochodem, strasznie miałczał.
W domu obwąchał wszystko co się dało i strasznie się rozbrykał. Dostał nowe zabawki i szalał
Ma okrutnie ostre pazurki i ostre ząbki. Mąż cały podrapany ale na własne życzenie
Kuwetowanie działa
Jedzonko smakuje więc chyba wszystko ok
Dziś jest dużo spokojniejszy niż wczoraj.
Córka nadała mu nowe imię, teraz to jest Bazyl.
Pozdrawiam serdecznie.
Magda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 91 gości