Oby wena trwała nieustająco,przez calutki rok,i dużo dłużej

Zdrówka dla wszystkich

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halinka1403 pisze:Witajcie![]()
Oby wena trwała nieustająco,przez calutki rok,i dużo dłużej![]()
![]()
Zdrówka dla wszystkich![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:No....Elu...ale jesteś pracowita![]()
![]()
![]()
Zazdroszczę![]()
Fajne!
Tylko mam pytanie, kiedy Ty dziewczyno śpisz![]()
Bo ja ostatnio nie mam ani weny, ani czasu:)
Dłubię tylko ten mój obrus i ponczo...a jak się biorę za dodatkową robotę np. gotowanie i sprzątanie to brakuje mi czasu na...sen
Cosik mię spowolniło:) Chyba remont odebrał mi resztę sił i chęci do pracy![]()
Wszystkiego dobrego Eluniu w Nowym Roku
Miraclle pisze:Witaj Elu![]()
Mocznik czyli coś z nereczkami![]()
Fituś musi być na diecie wątrobowej do końca życia. Inaczej parametry wątrobowe co jakiś czas będą powyżej normy.
Pytałam o to wetki, dlatego na wszelki wypadek Dżulka je swoje papu gotowane albo suche dla wątrobowych piesków i kontrolne badanie wyszło w porządku.
Za Tysiaczka![]()
![]()
![]()
![]()
Elu jak da radę nawadniaj Tysię co by wypłukać mocznik.
Kotina pisze:Może dla poprawy nastroju następna foto-relacja z Kotinowa ?
Tysiaczek ............................................................ Tosia często przesiaduje na balkonie .................... wspólne grzanie doopek
Dziunieczka po-świąteczna ..................................... po szczotkowaniu .................................................................... zadumana
Toleczka x dwa ....................................................................................................................................... kocie pogaduszki
Cymuś - oswajanie się z zabawką .............................................. cymusiowa zaduma .......................................... cymusiowy kolorek
Cymuś i Dziunia - leżakowanie .................................. Azira czeka na pana a Tysia jej towarzyszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 25 gości