Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 05, 2014 20:19 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:
kuba.kaczor13 pisze:
Spilett pisze:Kaśka chwali się swoim tortem na FB :? Szkoda tylko, że zaczęły go robić o 15, a przylazły o 10 :?
I wciąż tu są i japują w kuchni :evil: :evil: :evil: :evil:

teraz Twoja kolej na gości. taką imprezkę od piątku do niedzieli.będziemy przychodzili po kolei.co chwilę ktoś inny.
każdy coś przyniesie .Dla Perełki i dla Ciebie .Toast ,szampan ,głośny okrzyk ,i następny .

Ciekawe ile by wytrzymała :twisted: :twisted: :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obawiam się że po takiej akcji musiałabym szukać nowego mieszkania.
Dalej tu są, dalej w kuchni. Nawet nie mam jak iść umyć miseczki po rosole, a co dopiero mówić o mojej kąpieli :roll:
Nie mogę też spokojnie poczytać, bo ciągle słyszę ich śmiechy i rechoty mimo zamkniętych drzwi.

Darmo tam mieszkasz czy płacisz za mieszkanie tak samo jak ona?
Wydaje mi się że raczej nie waletujesz u niej w domu.Dlatego uważam że powinnaś śmiało iść do kuchni i umyć miseczkę, wstawić wodę na wieczorną herbatkę, nalać sobie wody do wanny aby się wykąpać podśpiewując przy tym i zapraszać Rafała nie na 2 godz. tylko na cały dzień od 10 rano do 22 wieczorem i żadna z nich nie ma prawa zwrócić ci z tego powodu uwagi i nie ze względu na to że mieszkają tam parę lat a nie kilka miesięcy tylko że mieszkacie na takich samych zasadach. :evil:
Przepraszam uniosłam się :evil:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie sty 05, 2014 20:22 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Sorki, że Cię zdenerwowałam :( Ale właśnie idę umyć miseczkę - jak nie będzie gdzie jej postawić z powodu zawalonej suszarki, to jej to wszystko powywalam do zlewu :evil:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie sty 05, 2014 20:24 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:Sorki, że Cię zdenerwowałam :( Ale właśnie idę umyć miseczkę - jak nie będzie gdzie jej postawić z powodu zawalonej suszarki, to jej to wszystko powywalam do zlewu :evil:

Nie zdenerwowałaś mnie tylko wkurzają mnie takie małpy :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sty 05, 2014 20:26 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Ewa L. pisze:
Spilett pisze:Sorki, że Cię zdenerwowałam :( Ale właśnie idę umyć miseczkę - jak nie będzie gdzie jej postawić z powodu zawalonej suszarki, to jej to wszystko powywalam do zlewu :evil:

Madziu ,Ewa ma rację .Nie możesz być gorszej kategorii .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie sty 05, 2014 20:28 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Ewa L. pisze:Darmo tam mieszkasz czy płacisz za mieszkanie tak samo jak ona?
Wydaje mi się że raczej nie waletujesz u niej w domu.Dlatego uważam że powinnaś śmiało iść do kuchni i umyć miseczkę, wstawić wodę na wieczorną herbatkę, nalać sobie wody do wanny aby się wykąpać podśpiewując przy tym i zapraszać Rafała nie na 2 godz. tylko na cały dzień od 10 rano do 22 wieczorem i żadna z nich nie ma prawa zwrócić ci z tego powodu uwagi i nie ze względu na to że mieszkają tam parę lat a nie kilka miesięcy tylko że mieszkacie na takich samych zasadach. :evil:
Przepraszam uniosłam się :evil:

Popieram!!! :ok:

Kurde, przecież łaski żadnej nikt Ci nie robi, płacisz, to masz takie same prawa.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie sty 05, 2014 20:28 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

kuba.kaczor13 pisze:
Ewa L. pisze:

Madziu ,Ewa ma rację .Nie możesz być gorszej kategorii .

A przez to że jesteś od nich młodsza nie możesz dać jeździć po sobie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sty 05, 2014 20:29 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:
Blodka pisze:
Spilett pisze:Rafała dzwonić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Łaaaahahahahahah to wtedy może by zajarzyły i szybko się stleniły. :ryk:

Bardziej wolałabym, żeby się zredukowały :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sugeruję anihilację :wink:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 05, 2014 20:30 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Sorki, ale będę kląć.

KUR*WA MAĆ!
W tej pieprzonej kuchni burdel jak po najeździe cyganów - porozwalane papierki jakieś chyba po czekoladzie, KOREK OD WINA, talerze z okruszkami. Na suszarce: 2 miski od miksera, garnek (wczoraj widziałam, jak Kaśka dosłownie na 5 (5!) mrożonych pyz wstawia garnek siedmiolitrowy - to on tam był), 3 kieliszki od wina! (2 te wielkie i jeden mniejszy), 3 szklanki. Wypiździłam jej to wszystko na stół, umyłam swoją miseczkę, kubek i dwa talerzyki. Cały czas się france jedne chichrają w pokoju.
Pier*dolę, idę się wykąpać. I BĘDĘ TAM SIEDZIEĆ AŻ MI SIĘ PALCE OD WODY POMARSZCZĄ. I SOBIE NALEJĘ PÓŁ WANNY GORĄCEJ WODY.
Ostatnio edytowano Nie sty 05, 2014 20:31 przez Spilett, łącznie edytowano 1 raz

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 20:31 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Poszly won te glupie malpy juz CZY NIE
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Nie sty 05, 2014 20:31 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:Wypiździłam jej to wszystko na stół, umyłam swoją miseczkę, kubek i dwa talerzyki. Cały czas się france jedne chichrają w pokoju.
Pier*dolę, idę się wykąpać. I BĘDĘ TAM SIEDZIEĆ AŻ MI SIĘ PALCE OD WODY POMARSZCZĄ. I SOBIE NALEJĘ PÓŁ WANNY GORĄCEJ WODY.

No, wreszcie! Tak trzymaj! :)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie sty 05, 2014 20:32 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Blodka pisze:Poszly won te glupie malpy juz CZY NIE

Oczywiście że nie, siedzą i się chichrają :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 20:32 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:Sorki, ale będę kląć.

KUR*WA MAĆ!
W tej pieprzonej kuchni burdel jak po najeździe cyganów - porozwalane papierki jakieś chyba po czekoladzie, KOREK OD WINA, talerze z okruszkami. Na suszarce: 2 miski od miksera, garnek, 3 kieliszki od wina! (2 te wielkie i jeden mniejszy), 3 szklanki. Wypiździłam jej to wszystko na stół, umyłam swoją miseczkę, kubek i dwa talerzyki. Cały czas się france jedne chichrają w pokoju.

Dobra dziewczynka :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sty 05, 2014 20:33 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

I jeszcze masz śpiewać przy kąpieli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sty 05, 2014 20:33 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Całą wannę i zrób pachnącą pianę . Weż książkę i zamknij się tam aż zabraknie ciepłej wody
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie sty 05, 2014 20:37 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Ja propnuję zacząć jutro poranek od głośnej muzyki. Sugeruję Sepulturę,Morbid Angel, Napalm Death.
Ja serwowałam taki zestawik starej motyce która mieszkała pode mną na starym mieszkaniu, a była to zemsta za puszczanie mszy świętej w radio na cały regulator o 7 nad ranem w niedzielę i za smażenie śmierdzącego mięsa dwa razy dziennie.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

[poprzednia][następna]