Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:Kaśka chwali się swoim tortem na FBSzkoda tylko, że zaczęły go robić o 15, a przylazły o 10
I wciąż tu są i japują w kuchni![]()
![]()
![]()
teraz Twoja kolej na gości. taką imprezkę od piątku do niedzieli.będziemy przychodzili po kolei.co chwilę ktoś inny.
każdy coś przyniesie .Dla Perełki i dla Ciebie .Toast ,szampan ,głośny okrzyk ,i następny .
Ciekawe ile by wytrzymała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obawiam się że po takiej akcji musiałabym szukać nowego mieszkania.
Dalej tu są, dalej w kuchni. Nawet nie mam jak iść umyć miseczki po rosole, a co dopiero mówić o mojej kąpieli![]()
Nie mogę też spokojnie poczytać, bo ciągle słyszę ich śmiechy i rechoty mimo zamkniętych drzwi.
Darmo tam mieszkasz czy płacisz za mieszkanie tak samo jak ona?
Wydaje mi się że raczej nie waletujesz u niej w domu.Dlatego uważam że powinnaś śmiało iść do kuchni i umyć miseczkę, wstawić wodę na wieczorną herbatkę, nalać sobie wody do wanny aby się wykąpać podśpiewując przy tym i zapraszać Rafała nie na 2 godz. tylko na cały dzień od 10 rano do 22 wieczorem i żadna z nich nie ma prawa zwrócić ci z tego powodu uwagi i nie ze względu na to że mieszkają tam parę lat a nie kilka miesięcy tylko że mieszkacie na takich samych zasadach.
Przepraszam uniosłam się