Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 03, 2014 16:47 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

kaja888 pisze:Dorciu to najprawdopodobniej jest wpłata z innego bazarku, ja czekam na kolejne wpłaty jak bedzie komplet to Ci prześlę :)

Elu ,już wcześniej pisałam że to z bazarku kartkowego od 3x :wink:

Kupiłam 4 kg RC Kittena i 4 kg RC dla sterylizowanych ,będzie Zdzirce mieszać .
całość 220 zł .

a to mój wampirek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sty 03, 2014 19:56 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Nikt nie podziwia Lumpka wampirka :evil:
Chyba jestem pechowa,wycofał się domek dla Rysia :|
Trafi mnie,eksploduje i świat zanieczyszcze swoim cielskiem :twisted:
Wydzwaniala,marudzila ,siedziała u mnie z godzinę,nawet o zakupy mnie prosiła,nie nie mam cierpliwości ,nie lubię ludzi zwłaszcza tych tak bardzo odpowiedzialnych :?
Telefon ,fajni ludzie bardzo chcą Rysia,warunki ok.wizyta jak najbardziej tyle ze mieszkają w Berlinie :idea:
Jakiś koszmar :twisted:
Muszę ochłonąć bo płonę :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 03, 2014 20:24 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Jak nie podziwiają, jak podziwiają :1luvu:
Dorciu "ludzie różne som", spokojnie, nie denerwuj się, przyjdą tacy co pokochają i zabiorą do najcudowniejszego domu na świecie!!!!!

Witamy się z całą żuczkowatą chmarą :D :D
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt sty 03, 2014 20:33 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

śliczny Lumpek :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt sty 03, 2014 20:35 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

dorcia44 pisze:
kaja888 pisze:Dorciu to najprawdopodobniej jest wpłata z innego bazarku, ja czekam na kolejne wpłaty jak bedzie komplet to Ci prześlę :)

Elu ,już wcześniej pisałam że to z bazarku kartkowego od 3x :wink:

Kupiłam 4 kg RC Kittena i 4 kg RC dla sterylizowanych ,będzie Zdzirce mieszać .
całość 220 zł .

a to mój wampirek
Obrazek

Śliczny "wampirek" :1luvu: , on ma przodozgryz? Fajnie to wygląda, uroczy kociak, zresztą jak wszystkie na zdjęciach.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pt sty 03, 2014 20:39 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

a to mój wampirek
Obrazek
pysio w wersji mocno zachęcającej ewentualnych chętnych na kotecka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jak mnie złapiesz to cię zjem :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt sty 03, 2014 20:51 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

kuba.kaczor13 pisze:a to mój wampirek
Obrazek
pysio w wersji mocno zachęcającej ewentualnych chętnych na kotecka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jak mnie nie weźmiesz to cię zagryzę :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sty 03, 2014 21:04 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

mir.ka pisze:
kuba.kaczor13 pisze:a to mój wampirek
Obrazek

jak mnie nie weźmiesz to cię zagryzę :mrgreen:

patrząc w te ocyska czuje się respekt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Pt sty 03, 2014 21:39 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

A już myślałam że sama sobie skrobie tfu ..tz.klikam :wink:
Lumpek ma piękny zgryz ,uchwycilam kiedy paszcze zamykał po ziewaniu :mrgreen:

Wracam z pracy nabuzowana jak Bąk,jedna z dziewczyn zaraziła się od synka ospa i chodzi do pracy bo ...musi :evil: mimo że przyniosła od lekarza że z przyczyn epidemiologicznych musi pozostać w domu.
To jakiś koszmar ,pokazana cala ,z gorączka...sieje na prawo i lewo :|
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 03, 2014 21:45 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

dorcia44 pisze:A już myślałam że sama sobie skrobie tfu ..tz.klikam :wink:
Lumpek ma piękny zgryz ,uchwycilam kiedy paszcze zamykał po ziewaniu :mrgreen:

Wracam z pracy nabuzowana jak Bąk,jedna z dziewczyn zaraziła się od synka ospa i chodzi do pracy bo ...musi :evil: mimo że przyniosła od lekarza że z przyczyn epidemiologicznych musi pozostać w domu.
To jakiś koszmar ,pokazana cala ,z gorączka...sieje na prawo i lewo :|

jeszcze będziesz nas stąd wyganiać ,rózgą :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cześć D. na szczęście chorowałem i mam spokój.
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Pt sty 03, 2014 22:21 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dorotko, ospą zaraża się głównie przed wysypem, potem ewentualnie podczas kontaktu z cieknącymi krostkami. Tak mi tłumaczył lekarz, gdy gremialnie prawie całą rodziną żeśmy zachorowali.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pt sty 03, 2014 23:08 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

zaraziłam się ospą kiedy miałam 16-17 lat od koleżanki która leżała zsypana na maxa.
czyli nie powinnam już zachorować ,a jednak..ja wylądowałam w szpitalu.
Monika ,jest w fazie wysypu :|
Bez przesady ,nie zamartwiam się ,bez sensu ,ale uważam to za karygodne kazać pracować osobie zarażającej ospą ,z gorączką :evil:
Monika pracuje w Zarządzie ,tam ludzie siedzą całe noce ,konferencje itp. jeżeli ochroniarz spanikował to jak się góra dowie będzie źle :?

Rycha oczywiście do Berlina nie dam ,nie ma takiej opcji.

Nie będę was miała dość ,mam takie pokłady miłości :oops: ,potrzeby dbania o kogoś :oops: ,opiekowania się :oops: ,tak bardzo chcę czuć się potrzebna że ..no po prostu nie liczcie na to że wam podziękuję i pójdę sobie ,chyba że życie zmusi :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 03, 2014 23:12 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

dorcia44 pisze:zaraziłam się ospą kiedy miałam 16-17 lat od koleżanki która leżała zsypana na maxa.
czyli nie powinnam już zachorować ,a jednak..ja wylądowałam w szpitalu.
Monika ,jest w fazie wysypu :|
Bez przesady ,nie zamartwiam się ,bez sensu ,ale uważam to za karygodne kazać pracować osobie zarażającej ospą ,z gorączką :evil:
Monika pracuje w Zarządzie ,tam ludzie siedzą całe noce ,konferencje itp. jeżeli ochroniarz spanikował to jak się góra dowie będzie źle :?

Rycha oczywiście do Berlina nie dam ,nie ma takiej opcji.

Nie będę was miała dość ,mam takie pokłady miłości :oops: ,potrzeby dbania o kogoś :oops: ,opiekowania się :oops: ,tak bardzo chcę czuć się potrzebna że ..no po prostu nie liczcie na to że wam podziękuję i pójdę sobie ,chyba że życie zmusi :roll:

Dorciu - a gdzie ty chcesz iść i nas zostawić? 8O 8O 8O
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt sty 03, 2014 23:21 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

mam nadzieję że nigdzie ,przynajmniej na razie ,no chyba że do łóżka :wink: tam tyle hołoty się wepcha że lapek już się nie mieści :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 03, 2014 23:24 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

dorcia44 pisze:mam nadzieję że nigdzie ,przynajmniej na razie ,no chyba że do łóżka :wink: tam tyle hołoty się wepcha że lapek już się nie mieści :wink:

Trza większe łóżko sobie sprawić. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]