filo pisze:zabers pisze:desant na Morasko? (bo najbliżej)
nio
Tylko ja po kota jadę. Może się kot do czegoś nada?
Jak umie szukać trufli , to się nada

A o której jedziesz? (bo mnie przed południem nie ma)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:zabers pisze:desant na Morasko? (bo najbliżej)
nio
Tylko ja po kota jadę. Może się kot do czegoś nada?
filo pisze:Po robocie, czyli ok. 19. Na Sobieskiego.
filo pisze:Tylko ja z kociakiem będę. I koło Ciebie to już pewnie bliżej 20.
W wącie Tadzika na KP są zdjęcia z nowego domu. Normalnie cud miód malina. On szaleje, rezydent po pierwszych walkach obłaskawiony totalnie, ludzie zachwyceni. Jak słyszę, że fajnie, bo włazi na lampę, to mi się pysk śmieje aż za uszy
filo pisze:Ja nie padnę, to potwierdzę. Robota potrafi wykańczać.
Tadzik Dzik Dzik - http://forum.kocipazur.org/viewtopic.php?t=1729
filo pisze:No ten. Strasznie się cieszę, bo zostawiałam kota przyklejonego do ściany pod kanapą. Pierwsze dni kocury się lały, więc zostały rozdzielone. A teraz sielanka. Podobno się wzajemnie wylizują i śpią na jednym dywaniku. Kamień spadł mi z serca, jak dostałam maila. Bo on na wieś pojechał. Na totalne zadupie.
zabers pisze:jaaana pisze:Śliczna jest Kredka. To, że nie ma szyi, uroku jej nie ujmuje, wręcz przeciwnie
Właśnie, kurde, ma szyję i to całkiem zgrabną, ale jak się ułoży do zdjęcia - jak klopsik. Szyja znika![]()
No i robi się taka .. "ciotkowa" uroda
zabers pisze:Poza tym Zmrol jest kotem totalnie olewackim, jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju dźwięki nietypowe - ma w nosie totalnie wszystko. No może poza głosem dalii
MariaD pisze:zabers pisze:Poza tym Zmrol jest kotem totalnie olewackim, jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju dźwięki nietypowe - ma w nosie totalnie wszystko. No może poza głosem dalii
Wychodzi na to, że dla Zmrola dalia gorsza od kanonady z dział krążownika Aurora.
MariaD pisze:zabers pisze:Poza tym Zmrol jest kotem totalnie olewackim, jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju dźwięki nietypowe - ma w nosie totalnie wszystko. No może poza głosem dalii
Wychodzi na to, że dla Zmrola dalia gorsza od kanonady z dział krążownika Aurora.
zabers pisze:MariaD pisze:zabers pisze:Poza tym Zmrol jest kotem totalnie olewackim, jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju dźwięki nietypowe - ma w nosie totalnie wszystko. No może poza głosem dalii
Po tysiąckroć, prawdę mówiąc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 20 gości