Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 30, 2013 21:45 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Trafiłam jeszcze na wątku na piękną niebieskooką Ciri. Czy Ona szuka domu ?

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Wto gru 31, 2013 8:03 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Jahoda Ciri jest już od jakiegoś czasu w swoim domku :ok: , a syjameczka u Kamakolo to tymczasik, ale z tego co wiem to na leczeniu jeszcze niedawno była. Pewnie jak Kamakolo się pojawi to coś więcej napisze :ok:

A mój Gacuś od wczoraj w swoim domku :ok: Pewnie ja więcej przeżywałam niż on, bo jak wychodziłam to siedział rozwalony na sofie z zabawką między łapkami i łypał na mnie spod oka :mrgreen: Domek nic nie pisał to mam nadzieje jest równoznaczne z tym, że jest wszystko ok :D Ale myślę, że pewnie po 10 wyślę jakiegoś smsika z pytaniem jak tam :oops:
Za to Majka daje nam do wiwatu, najpierw szukała Gacka, a potem nas się czepiała :roll: Nawet, w którymś momencie z Pawłem grała na kompie, tzn. on grał, a ona siedziała obok klawiatury i łapała to co uciekało na monitorze :ryk:
Korciaczki dzięki za super ogłoszenie i zdjęcia, nowy domek Gacusia się nimi zachwycał :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto gru 31, 2013 11:35 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

bardzo sie cieszę :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto gru 31, 2013 12:40 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Gacuś :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Wto gru 31, 2013 13:09 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Gacek szybko zapomni :mrgreen: AgaPap - czekają Cię nieprzespane noce... I nerwy. I stres :mrgreen:

Syjameczka tzn. Luna - owszem tymczasik. Były tymczasik. Dziś zapadła decyzja - niniejszym dołączyła do grona naszych stałych, upierdliwych potworków.

Zostaje.

Obrazek
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Wto gru 31, 2013 16:29 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Bardzo się cieszę i z decyzji Kamakolo i z Gacusia domku!
I tak nieśmiało, w czasie ferii styczniowych(hen,hen, :wink: ),może bym Korciaczki poprosiła o zdjęcia Szczawiny i Jerzyka??
Bo nam gówniarze coraz bardziej w krajobraz wrastają...
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto gru 31, 2013 19:52 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

No to wszystkiego najlepszego w swoim domku Luneczko :ok: :ok: :ok:

Z wiadomości z nowego domku Gacek już zapoznaje się z piesem, tzn. podchodzi do niego nawet na 30 cm :mrgreen: Kuwetkę i miseczkę znajduje bez trudu :roll: I mizia się na potęgę :wink:

A Majka po wypuszczeniu z sypialni na pokoju najpierw szuka Gacka :cry: , a potem jak go nie znajduję to na zamęcza :kotek:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Wto gru 31, 2013 20:19 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Wszystkiego zdrowego życzę.
I żeby tych szczęściarzy choćby w DT było więcej.
I żeby zdrowe były, no bo im tego najbardziej potrzeba. W końcu dlatego na tymczasie są.
Luneczce gratuluję. Fajny dom jej się trafił:))
Mała - zweryfikowałaś ten dom, obdzwoniłaś???

I miłej zabawy dla tych co się bawią.
Ja jakoś nigdy nie miałam sentymentu do tych imprez dla głuchych:)
Strasznie mnie denerwuje głośność. No to wolę moje ogonki hołubić:)

Dosiego!!

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro sty 01, 2014 23:56 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Szkaradzia nadal w złym stanie :(
ciężkie byly te dwa dni, zupełnie przestała jeść, jest słabiutka, ma problemy z oddychaniem. Nawet najmniejszy stres wywoluje atak. Mam problem z jej nakarmieniem. Zje 2-3 ml conva i zaczyna się denerwować.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw sty 02, 2014 0:12 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

:ok: :ok: :ok: za Walentynkę. Serduszkowce bardzo długo dochodzą do siebie po narkozie.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw sty 02, 2014 0:34 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Jak moje były chore to dawałam dosłownie po 1 ml ale często. Może tak by jakoś lepiej znosiła.

A może ją bolą dziąsła. Może czymś znieczulającym trzeba by potraktować te dziąsła.

A to nasze tymczasiki (skopiowałam z naszego wątku, bo ja to raczej blog piszę:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Mały ale lubi wychodzić. Tylko na karku wydrapał sobie dziury

Obrazek Obrazek
Tak teraz wygląda oko. Już ociupinkę tęczówki widać. i jest otwarte.

Obrazek
A tu trójka:) W naturze i na ekranie. Ten na biurku to Duduś.

Obrazek Obrazek
No a tu odpoczywamy po .... no właściwie nie wiem po czym:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw sty 02, 2014 8:31 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Buuuuuuuuu.... nie chcą mi się otwierac powiększenia zdjątek :(
Oczko - lepsiejsze, dużo lepsiejsze. Już nie widac stanu zapalnego.
Ono już zapewne nie bedzie funkcjonowac, ale BĘDZIE. Lidziu - sama wiesz, oczy się leczy bardzo długo. A jak strupki? Goją się?

Mocne kciukasy za Szkaradzię, coby już się nie wygłupiała ze zdrówkiem! :ok: Bo pancię przy okazji wyprawi na tamten świat!

Luneczce gratuluję. Fajny dom jej się trafił:))
Mała - zweryfikowałaś ten dom, obdzwoniłaś???

Hm...... :smokin:
Dzwońcie - jestem psychicznie gotowa odeprzec atak. Kota nie oddam. Zresztą... KTO by chciał takie półślepe brzydactwo z drgającą główką?! Ja to z litości.... :mrgreen: Rozumiecie....
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw sty 02, 2014 12:53 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Szkaradko, tangerine :(

tymczasiki i nie-tymczasiki Kamakolo
https://picasaweb.google.com/1052504258 ... unkaGutek# :kotek:

szalona Lunko...a jednak :mrgreen:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw sty 02, 2014 13:50 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Mam nadzieję, że Szkaradzia pomalutku dojdzie do siebie :ok: :ok: :ok:

A od Gacka dobre wieści - psa już się nie boi. Mieszkanie jeszcze dla niego trochę stresujące jest, ale bez problemu znajduje miseczkę i kuwetkę, chociaż mieszkanko duże całe 103 metry :ok: Co do miseczki to się nie dziwię, bo to pochłaniacz jedzenia jest, więc co jak co ale miseczkę zawsze znajdzie :D
Za to Majka daje nam do wiwatu - w sypialni sama nie chce siedzieć, że nie wspomnę, że jak próbowaliśmy ją w klatce na noc zamknąć to było miau i miau, tak żałośnie, że tę noc spała z nami na łóżku :evil: No w miarę spokojnie spała, bo w zeszłą kręciła się i wierciła po nas i w końcu w klatce w środku nocy wylądowała, bo spać nie mogłam :oops: . A jak się ją puści na pokoje to molestuje nas o mizianki cały czas, nie ma, że człowiek coś robi - koteczkę na rączki i trza pieścić 8O . Upodobała sobie też Rudolfa i z dolnej półki drapaka próbuje łapką w du.... pacnąć :roll: Ale jeszcze jak się ją wypuszcza z sypialni na pokoje to widać, że jeszcze Gacka w pierwszym momencie szuka :(

AgaPap

Post » Czw sty 02, 2014 14:07 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

biedna Majka, le z domu Gacka sie cieszę, bo fajny

kamakolo, no cóz- za dobrze Cie już znam zeby porywac sie na zmianę Twojego zdania :wink:
w kazdym razie zgłaszam Wam ,że Lunka ma zabezpieczony świadomy dom :kotek:

Lidka oko duzo lepsze, dobrze bedzie :ok:

a u Szkaradzi na prawde nie jest wesoło niestety :(

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]