♥ Moja Niebieska Mafia ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 30, 2013 10:27 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

Ja się już pogodziłam, że Elisha jest męża. Z resztą, to nie tak do końca bo i tak Elisha śpi na mnie w nocy. Obydwoje śpią, tylko Pisiu śpi pod kołderką u mnie na brzuchu, a Elisha (jak już obczai, że młody śpi) przychodzi i kładzie sie na moich nogach. Widać, że ona bardzo by chciała się ze mną tulić. Jestem na nią trochę zła, że zawsze ustępuje Pisiowi. Ja ją tule jak tylko ten mały łajdak nie widzi. Wówczas ona jest w siódmym niebie :1luvu:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon gru 30, 2013 10:28 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

Jesteśmy niewolnicami kotów.
Muszę ruszyć dupsko po mięcho dla futerek, a przy okazji może kupie jakieś ochłapy dla nas na obiad :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon gru 30, 2013 10:29 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

ab. pisze:Jesteśmy niewolnicami kotów.
Muszę ruszyć dupsko po mięcho dla futerek, a przy okazji może kupie jakieś ochłapy dla nas na obiad :ryk: :ryk: :ryk:

hahahaha u mnie tez zawsze tak samo :D

Milena_MK

Post » Pon gru 30, 2013 10:51 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

Milena_MK pisze:Ja się już pogodziłam, że Elisha jest męża. Z resztą, to nie tak do końca bo i tak Elisha śpi na mnie w nocy. Obydwoje śpią, tylko Pisiu śpi pod kołderką u mnie na brzuchu, a Elisha (jak już obczai, że młody śpi) przychodzi i kładzie sie na moich nogach. Widać, że ona bardzo by chciała się ze mną tulić. Jestem na nią trochę zła, że zawsze ustępuje Pisiowi. Ja ją tule jak tylko ten mały łajdak nie widzi. Wówczas ona jest w siódmym niebie :1luvu:

W jednym zdaniu PISIO a w drugim MAŁY ŁAJDAK, no weź :ryk: :ryk: :ryk:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon gru 30, 2013 10:52 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

hehe no co, to tak słodko przecież :1luvu: on wie, ze mamusia go kocha bardzo :1luvu:

Milena_MK

Post » Pon gru 30, 2013 21:32 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

ab. pisze:Jesteśmy niewolnicami kotów.

przychodzi elegancka pani do sklepu i prosi o ileś tam wołowinki i 20 dkg pasztetowej
pan sprzedawca radośnie pyta - pasztetowa dla kotka?
pani na wskroś oburzona - coś pan, pasztetowa dla mnie wołowinka dla kotka :twisted:
:wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon gru 30, 2013 23:06 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

Kocham moje koty....muszę sobie to powtarzać, jak mantrę :evil:

Byłam z wizytą u MB, ponieważ zrobiło się późno to po długich namowach przyszedł po mnie mój mąż.
Przed wyjściem po mnie rozścielił łóżko.
Po powrocie i wizycie w łazience położyłam się w pościeli i łokciem wpadłam w coś mokrego....
Któraś kota nalała nam do łóżka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Która i dlaczego?
Kocham moje koty........
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Pon gru 30, 2013 23:28 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

ab. pisze:Kocham moje koty....muszę sobie to powtarzać, jak mantrę :evil:

Byłam z wizytą u MB, ponieważ zrobiło się późno to po długich namowach przyszedł po mnie mój mąż.
Po powrocie i wizycie w łazience położyłam się w pościeli i łokciem wpadłam w coś mokrego....
Która i dlaczego?
Kocham moje koty........

Kochana, ja to jestem na takim etapie kochania mojego kota, że jak nie trwafiam łokciem w coś mokrego na kołdrze, to zastanawiam się co się stało :twisted:
Serio, każde stanie w nocy nawet na 5 minut na siku, to złożenie kołdry bo licho nie śpi :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon gru 30, 2013 23:38 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

vanesia1 pisze:

Która i dlaczego?
Kocham moje koty........

Kochana, ja to jestem na takim etapie kochania mojego kota, że jak nie trwafiam łokciem w coś mokrego na kołdrze, to zastanawiam się co się stało :twisted:
Serio, każde stanie w nocy nawet na 5 minut na siku, to złożenie kołdry bo licho nie śpi :mrgreen:

:crying: :placz: :crying: :placz: :strach:
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Pon gru 30, 2013 23:54 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

ab. pisze:
vanesia1 pisze:

Która i dlaczego?
Kocham moje koty........

:crying: :placz: :crying: :placz: :strach:

Życie, życie jest nowelą :twisted:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto gru 31, 2013 9:01 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

stawiałabym na dużą z tym sikaniem ;( pytanie tylko po czemu tak?

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Wto gru 31, 2013 9:34 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

Siajka! To wy siusiacie do łóżeczka? 8O A jak się to robi? Bo ja nie umię :oops:
A ja lubiam twoją Duzią, wiesz? Bo nam przyniesła myszku i mniamuśne smakołyczki...
I cię też lubiam. I nawet twoją małą sioszczyczku też. I lizam was po noskach.
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto gru 31, 2013 10:15 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

O kurcze, mam nadzieję, że to jakiś jednorazowy incydent.

Milena_MK

Post » Wto gru 31, 2013 11:07 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

Milena_MK pisze:O kurcze, mam nadzieję, że to jakiś jednorazowy incydent.

Ja też i to jeszcze bardziej niż ty :twisted:
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Wto gru 31, 2013 12:32 Re: Moja Niebieska Mafia - zdjęcia i duża dawka czulości

Obrazek
MB&Ofelia, Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]