miki27 pisze:a wydarzenie na fb jest zrobione? Na fb naprawdę dużo ludzi pomaga. Pozwolę sobie wrzucić lWasz link,mam kociolubnych znajomych może ktoś pomoże. Jaki jest nr konta? Nie przkopywałam się przez wątek. Czy kotki do adopcji maja pakiety ogłoszeń? Ja prawie codziennie aktualizuję na tablicy.pl i gumtree, mogę też jakieś koty ogłaszać, wystarczy mi podać krótki opis,zdj i miasto na które ogłaszać. Wysyłam ankiety adopcyjne potencjalnym opiekunom, na PA to juz ktos na miejscu musiałby pojechać jeśli ankieta byłaby ok. Chociaż tak mogę pomóc, za daleko mieszkam, żeby fizycznie pomóc. Pozdrawiam.
Dzięki Ewuniu, każda złotówka się liczy!!!

miki27 - jak możesz zrobić trochę ruchu na FB w sprawie Joli, to byłoby wspaniale. Ja mało używam FB, kiepsko się tam orientuję, chociaż mam konto.
Joli koty jako całość chyba nie mają wydarzenia. Ogłaszam je na Tablica.pl (też stale aktualizuję) i niektórym wykupuję pakiety ogłoszeń u CatAngel. Problem w tym, ze Joli koty są mało adopcyjne - takie wypłoszki, w dodatku często chore i już nie kociaki, ale dorosłe koty. Jak trafi się miziak, nie bojący się obcych, to zwykle szybko znajduje dom, nawet z tymi ogłoszeniami, które są. Natomiast wypłoszkom najlepsze ogłoszenia niewiele pomagają

Nr konta zaraz wyślę na pw!
Jeśli podasz mi na pw maila, to wyślę ci teksty i zdjęcia tych ogłoszeń, które mam na tablica.pl, każde dodatkowe wrzucenie zwiększa szansę na dom. Dziękuję!