mir.ka pisze:o której z nim pojedziesz?
O 14.
A Karmelek rano?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Boję się jak diabli jak to będzie.![]()
![]()
![]()
![]()
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Boję się jak diabli jak to będzie.![]()
![]()
![]()
![]()
Trzymamy![]()
![]()
![]()
![]()
Musi być dobrze
Ewa L. pisze:Też tak myślę.
W razie czego jest jeszcze dziewczyna z ogłoszenia która napisała że : też życzy Tygryskowi żeby się udało ale gdyby nie to jej oferta wzięcia go jest nadal aktualna.
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Też tak myślę.
W razie czego jest jeszcze dziewczyna z ogłoszenia która napisała że : też życzy Tygryskowi żeby się udało ale gdyby nie to jej oferta wzięcia go jest nadal aktualna.
To fajnie że jest "wyjście awaryjne" w razie czego
Ale myślę, że nie będzie potrzebne
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Też tak myślę.
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Też tak myślę.
Też mam taką nadzieję że się ułoży.
Napisała jeszcze że jak z Tygryskiem będzie nieaktualne to skorzysta z mojej pomocy i wzięcia kotka z któregoś z DT.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Też tak myślę.
Też mam taką nadzieję że się ułoży.
Napisała jeszcze że jak z Tygryskiem będzie nieaktualne to skorzysta z mojej pomocy i wzięcia kotka z któregoś z DT.
to bardzo dobrze
MonikaMroz pisze:To fajnie że odpowiedzialna. Aż z chęcią sie kota odda takiej osobie. bo takich coraz mniej niestety
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:To fajnie że odpowiedzialna. Aż z chęcią sie kota odda takiej osobie. bo takich coraz mniej niestety
Coś wiem na ten temat: trzeba pomóc bo kotek w potrzebie a potem jak zapach przeszkadza to wywalić znów na ulicę a za 3 dni jak się przewietrzy znów zabrać z ulicy.
![]()
Ostatnio jak się dowiedziała że już jest po kastracji to chciała żeby znów go przynieść do nich do piwnicy.
Powiedziałam że nie. Dam sobie radę zanim Tygrysiu znajdzie domek taki gdzie go będą chcieli cały czas a nie co kilka tygodni.
Ewa L. pisze:Jeszcze pół godz. i Tygryniu jedzie do domku.![]()
Cieszę się ale jednocześnie chce mi się płakać.![]()
Cieszę się ze względu na dziewczyny bo są zestresowane a smutno mi bo przyzwyczaiłam się do niego i pokochałam tego zdziwionego pysia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości