Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Witaj Mireczko!![]()
![]()
Ewa L. pisze:Czyżby kociątka były zmęczone świętami
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Czyżby kociątka były zmęczone świętami
ciekawe co by je zmęczyło![]()
wylegiwanie się w różnych miejscach
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Czyżby kociątka były zmęczone świętami
To bardzo męczące
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Czyżby kociątka były zmęczone świętami
To bardzo męczące
małe to chociaż cały czas biegają, chcą pokój roznieść![]()
Zuzia dzisiaj narozrabiała, z sąsiedniego pokoju było słychać jakieś szurania i postanowiłam wstać , bo już było po 8-mej to zwierzyniec głodny![]()
dałam dużym w kuchni i poszłam w pełnymi miskami do małych, było ciemno, bo rolety jeszcze opuszczone i nic nie zauważyłam, podniosłam rolety, postawiłam miski i widzę w klatce tylko Karmelka i Myszkę, wypuściłam je do jedzenia i czekam na Zuzię, że się zjawi, a jej nie ma![]()
okazało się , ze jak wchodziłam to zdążyła uciec do sąsiedniego pokoju, ale psy mi pokazały gdzie jest
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Czyżby kociątka były zmęczone świętami
To bardzo męczące
małe to chociaż cały czas biegają, chcą pokój roznieść![]()
Zuzia dzisiaj narozrabiała, z sąsiedniego pokoju było słychać jakieś szurania i postanowiłam wstać , bo już było po 8-mej to zwierzyniec głodny![]()
dałam dużym w kuchni i poszłam w pełnymi miskami do małych, było ciemno, bo rolety jeszcze opuszczone i nic nie zauważyłam, podniosłam rolety, postawiłam miski i widzę w klatce tylko Karmelka i Myszkę, wypuściłam je do jedzenia i czekam na Zuzię, że się zjawi, a jej nie ma![]()
okazało się , ze jak wchodziłam to zdążyła uciec do sąsiedniego pokoju, ale psy mi pokazały gdzie jest
Ot mała uciekinierka
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 47 gości