Bella i Rysia - MISS lutego, Urwis [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 23, 2013 20:16 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

dziękuję dziewczyny :1luvu: jak zawsze jesteście niezawodne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ewuś dzięki za kciuki :1luvu:

Mirko - mam jeszcze dwie saszetki conva - oby tylko chciał jeść
lekarstwa kupowałam w Trzebiatowie - bo akurat tam byłam we wtorek
z kociem pojechałam do Gryfic - do weta, który sterylizował moje podwórkowce - i do tej pory jeżdżę do niego z Bosiem

Ewo,
Mirko,
Sylwio,
Kornelio,
Aniu,
Madziu,
Bardzo dziękuję za życzenia świąteczne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

byłam dzisiaj z Bossem na kroplówce i zastrzykach :dance: :dance2:
a wieczorem Boss zjadł troszkę tuńczyka w oleju, miział się i mruczał :dance: :dance2: :dance:
było mi bardzo smutno, że musiałam go zostawić w tej piwnicy :(
może uda mi się jeszcze raz zawieźć go w tym roku do weta - już kombinuję jak to zrobić ... może siostra będzie mogła pojechać - zobaczymy

dzięki nelka83, która sprzedała mi mnóstwo biżutków miałam środki na jego leczenie ale zakup pralki nadszarpnął budżet więc w święta zamierzam wystawić bazarek na Bossa - może coś ktoś kupi

najważniejsze, że je !!!!
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pon gru 23, 2013 20:37 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

I tak Trzymać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon gru 23, 2013 21:05 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

Dla stale odwiedzających nasz wątek ...
dla wiernych podczytywaczy i zaglądaczy ...
dla wielbicieli moich pannic ...

Obrazek

i proszę się nie śmiać bo to moja córcia "bardzo uzdolniona plastycznie" :oops: zrobiła tą kartkę :wink:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Post » Pon gru 23, 2013 21:21 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

isabell36 pisze:Dla stale odwiedzających nasz wątek ...
dla wiernych podczytywaczy i zaglądaczy ...
dla wielbicieli moich pannic ...

Obrazek

i proszę się nie śmiać bo to moja córcia "bardzo uzdolniona plastycznie" :oops: zrobiła tą kartkę :wink:

Dziękujemy Izuniu!
Kartka śliczna! :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 23, 2013 21:30 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

kartka śliczna, zdolna masz córcię :)

cieszę sie, że z Bossem lepiej, jak apetyt wraca to jest dobrze :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto gru 24, 2013 0:26 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

nie potrafie pisac takich pieknych zyczen ani kartek cudnych robic, ale za to przesylam najslodsze, najgoretsze swiateczke buziaki dla kocich panienek :* :* :* :* wraz z ludzka sluzba ;) :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 24, 2013 0:52 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

Po pierwsze dla Rysi :wink: :mrgreen: po drugie dla isabell36 :1luvu: a po trzecie dla Belli i reszty sfory :mrgreen: Wesołych Świąt !!!

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto gru 24, 2013 1:25 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

jaki fajny koci prezencik :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 24, 2013 8:36 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

Witaj Izuniu -nie wiedziałam że masz wątek :oops:
Obrazek i głaski dla sierściuchów :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto gru 24, 2013 10:31 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

Wesołych świąt, dużo prezentów, zdrowia, spełnienia marzeń!
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto gru 24, 2013 10:36 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

Życzymy Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt , odpoczynku i zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! .

Panny Pruszkowianki , Kotki Trojga Imion : Perełka Gandzia Purr Purr i jej przyjaciółka Fukushima Tuli Tuli Chimney wraz ze swoimi Dużymi Kubą , Ewą i Łukaszem .
Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto gru 24, 2013 22:16 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

Obrazek

a na opowiesc wigilijna wg Starwarsow zapraszamy na watek :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto gru 24, 2013 22:20 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

Kociara82 pisze:nie potrafie pisac takich pieknych zyczen ani kartek cudnych robic, ale za to przesylam najslodsze, najgoretsze swiateczke buziaki dla kocich panienek :* :* :* :* wraz z ludzka sluzba ;) :piwa:

bardzo dziękuję Olu :1luvu:

Monika_Krk pisze: Po pierwsze dla Rysi :wink: :mrgreen: po drugie dla isabell36 :1luvu: a po trzecie dla Belli i reszty sfory :mrgreen: Wesołych Świąt !!!

Obrazek

Monia śliczny prezent - jeszcze takiego nie mam w stadku :mrgreen:

welina pisze:Witaj Izuniu -nie wiedziałam że masz wątek :oops:

dzięki Ewuś :1luvu:
przepraszam, że nie dałam znać, że mam wątek :oops:

AniHili pisze:Wesołych świąt, dużo prezentów, zdrowia, spełnienia marzeń!

dziękuję :1luvu:

kuba.kaczor13 pisze:Życzymy Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt , odpoczynku i zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! .

Panny Pruszkowianki , Kotki Trojga Imion : Perełka Gandzia Purr Purr i jej przyjaciółka Fukushima Tuli Tuli Chimney wraz ze swoimi Dużymi Kubą , Ewą i Łukaszem.

Kubo - Tobie również dziękuję za śliczną kartkę :1luvu:

kociamysza pisze:a na opowiesc wigilijna wg Starwarsow zapraszamy na watek :)

Mario z dalekiego Chile - dziękujemy za piękną kartkę :1luvu:

najnowsze wiadomości z frontu:
Boś rano zjadł tuńczyka i pół saszetki Felixa :dance:
na obiad pałkę z kurczaka uduszoną w worku - pomysł Tż - (oczywiście odkroiłam przyprawione części) :dance: :dance2:
na kolację pół puszki tuńczyka z antybiotykiem i zostawiłam mu suche do pogryzania :dance2: :dance: :dance2:

Pannice śpią wymęczone po świątecznym pomaganiu :lol:

isabell36

Post » Wto gru 24, 2013 22:36 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

To super wieści! :ok:
A mówią że cuda się nie zdarzają a jednak święta to magiczny okres :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 25, 2013 10:08 Re: Bella i Rysia - nadmorskie pannice zapraszają cz. 2

isabell36 pisze:
Kociara82 pisze:nie potrafie pisac takich pieknych zyczen ani kartek cudnych robic, ale za to przesylam najslodsze, najgoretsze swiateczke buziaki dla kocich panienek :* :* :* :* wraz z ludzka sluzba ;) :piwa:

bardzo dziękuję Olu :1luvu:

Monika_Krk pisze: Po pierwsze dla Rysi :wink: :mrgreen: po drugie dla isabell36 :1luvu: a po trzecie dla Belli i reszty sfory :mrgreen: Wesołych Świąt !!!

Obrazek

Monia śliczny prezent - jeszcze takiego nie mam w stadku :mrgreen:

welina pisze:Witaj Izuniu -nie wiedziałam że masz wątek :oops:

dzięki Ewuś :1luvu:
przepraszam, że nie dałam znać, że mam wątek :oops:

AniHili pisze:Wesołych świąt, dużo prezentów, zdrowia, spełnienia marzeń!

dziękuję :1luvu:

kuba.kaczor13 pisze:Życzymy Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt , odpoczynku i zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! .

Panny Pruszkowianki , Kotki Trojga Imion : Perełka Gandzia Purr Purr i jej przyjaciółka Fukushima Tuli Tuli Chimney wraz ze swoimi Dużymi Kubą , Ewą i Łukaszem.

Kubo - Tobie również dziękuję za śliczną kartkę :1luvu:

kociamysza pisze:a na opowiesc wigilijna wg Starwarsow zapraszamy na watek :)

Mario z dalekiego Chile - dziękujemy za piękną kartkę :1luvu:

najnowsze wiadomości z frontu:
Boś rano zjadł tuńczyka i pół saszetki Felixa :dance:
na obiad pałkę z kurczaka uduszoną w worku - pomysł Tż - (oczywiście odkroiłam przyprawione części) :dance: :dance2:
na kolację pół puszki tuńczyka z antybiotykiem i zostawiłam mu suche do pogryzania :dance2: :dance: :dance2:

Pannice śpią wymęczone po świątecznym pomaganiu :lol:

pomagały przy jedzeniu? :lol:

witajcie w ten wietrzny Świąteczny dzionek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]