Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja identycznie – wcale się nie cieszę, nie lubię towarzyszącej nerwowej atmosfery przymusu i świadomości, że zawsze będzie niemiło…Sarah DeMonique pisze:dzień dobry. chociaż nie cieszę się ze świąt jako takich cieszę się z nadchodzącego "wolnego"
Żeby to znikający - pozostał poprzedni nadawca a zmieniła się treść odebranego SMSSarah DeMonique pisze:![]()
![]()
technika. ileś to razy mnie zdarzyło sie "zawalić", bo zawiódł sprzęt... nawet tak drobne rzeczy jak znikający sms potrafią dobrze zepsuć humor...
Na tych wątkach nawet podczas trwania konkursu nie odzywał się prawie nikt…kussad pisze:440 437https://www.youtube.com/watch?v=YMw8lsfOxzU
Karmienie się skończyło, w innych konkursach i na innych wątkach nikt nie bierze udziału, głównych komentarzy na wydarzeniach też nikt nie dopisuje.
Klikamy nadal ale w konkursie AKCJA TAKA - TONA KARMY DLA ZWIERZAKA obawiam się jednego - czy Sponsor nie zrezygnuje z kolejnej edycji -![]()
Do tego czego warunkiem rozpoczęcia miało być 1000 "polubień" nie dołącza nikt https://www.facebook.com/pages/Doggie-L ... arget_id=0
Dosłownie nikt nie zareagował na moje wpisy na wydarzeniu Nakarmpsa z Konina, nawet schronisko .... na moim jest identycznie![]()
Na moim wydarzeniuhttps://www.facebook.com/events/1742903 ... tif_t=like też dosłownie nikt nie wpisuje komentarzy pod główną treścią tylko klikają "lubię" to, dostaję codziennie dziesiątki powiadomień o ich aktywności i mam wydarzenie-monolog...
Dosłownie nikt nawet z moich znajomych nie reaguje na prośby o „polubienie” Tego profilu –więcej nie przybywało nawet podczas trwania akcji nakarmpsa![]()
Sponsor - Pan Michał też do mnie już ani razu się nie odezwał...
Niepokoi mnie jedno – na własną rękę zaczyna organizować na konto swojego sklepu coraz więcej konkursów… z nagrodami o coraz większej wartości .... https://www.facebook.com/media/set/?set ... 472&type=1
Teściowa jest w szpitalu poza Warszawą, Andrzej do mnie wcale nie zadzwonił – prawdopodobnie nawet nie próbował rozmawiać z Matką na temat Wigilii. Nikt nie wie co będzie jutro.kussad pisze:Zaprasam i przypominam linki także z prośbą o regularnie dopisywanie się i podnoszenie wątków konkursowych na których jestem aktywna albo je prowadzę:![]()
Wątek"Tona karmy dla schroniska"viewtopic.php?f=1&t=153306&start=945
Mój wątek z konkursami:"POMÓŻ TYLKO KLIKAJĄC - akcje dla kotów, psów, dzieci i nas"viewtopic.php?f=8&t=145337
"NAKARM PSA Z TABLICA - nowe edycje - KARMIMY PSIAKI" - wątek z prośbą o dopisywanie sięviewtopic.php?f=1&t=158224&p=10289070#p10289070
Sarah DeMonique pisze:przysyłam zatem dobre myśli i wierzę, ze tym razem będzie lepiej... święta powinny być czasem dla rodziny, a do tego miana nie wystarczy być czymś bratem lub siostrą...
Wspólna część gdzieś musi być….anulka111 pisze:Czasem warto rozwazyc,czego sie naprawdę pragnie-Jak chcesz Krzysia w Święta,to moze nie robic wspolnych Świąt z Rodziną ,która Cię zdenerwuje?Albo jakos podzielić te odwiedziny wzajemne,by nerwowi się nie nakręcali?
Tak, wszyscy razem czekaliśmy na Święta, razem wszystko przygotowywaliśmy, cieszyliśmy się ze wspólnie spędzanych radosnych chwil…kussad pisze:Zaczyna się najtrudniejszy dla mnie okres… wracają wspomnienia o Moim Rodzinnym Domu gdy zawsze czekaliśmy na Święta i cieszyliśmy się z nich, ten czas był dla nas szczęśliwy i spokojny a takich wspomnień Mój Syn nigdy miał nie będzie…
kussad pisze:Ujawniam się zanim zniknę i umilknę - czas zabrać się do ogarniania całości, jedynie w nocy będę próbowała gdzieś zaglądnąć ukradkiem![]()
Cieszę się że już masz laptopa![]()
Eh, traktowanie zwierząt jak rzecz... wybrakowany, niepotrzebny...albo wyrzucony na ulicę nietrafiony prezent gwiazdkowy
![]()
Wyrzucony na ulicę nietrafiony prezent gwiazdkowy- to nie przenośnia - jeden z takich prezentów widzicie w moim podpisie - czekoladową kulkę wyrzucono na bardzo silny mróz 8 lat temu na ulicę do śniegu w Rembertowie.... ciąg dalszy znacie - ktoś to zauważył i SM zawiozła samochodem Na Paluch...
Dorciu rozumiem dlaczego nie lubisz ciumkania-Misia ostatnio nam całkiem zgłupiała - mam dość ciumkania, zalizywania, dyszenia, walenia mnie nosem, wskakiwania na mnie 12 kg kulki, włażenia mi pod kołdrę! TZ i Nero uciekli a mnie zostawili z problemem
![]()
Przeraziłaś mnie tą historią na skrzyżowaniu![]()
Jakiś czas temu jeszcze Was nie znałam ale dopiero tutaj ktoś napisał o ręce złamanej podczas przechodzenia przez tory - może to dlatego chodziłaś z ręką na temblaku gdy spotkałyśmy się osobiście![]()
.....
Kuba - nie zauważyłeś pytania - czy mogę do nas wkleić to Twoje śliczne zdjęcie z kotem w nocy![]()
Mała? Był też ciągły pisk, poszczekiwanie....kuba.kaczor13 pisze:Kuba - nie zauważyłeś pytania - czy mogę do nas wkleić to Twoje śliczne zdjęcie z kotem w nocy![]()
zauważyłem - proszę bardzo-przekazuję prawa autorskie Tobie
![]()
Życzę Wam /./ wszelkiego Dobra, Miłości, ciepła i cudownie spędzonego czasu z
bliskimi Waszego serca. Niech ten okres Świąt Bożego Narodzenia spowoduje
iż nasze życie stanie się lepsze i radośniejsze.
Bądźcie zdrowi, radośni i uśmiechnięci w tym pięknym czasie.
Byliśmy u Teściowej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 125 gości