sylwia1982 pisze:issey32 czy skrobniesz teksty do ogłoszeń dla nowych kotów u pinokio_? mam nowe zdjęcia tylko muszę je obrobić a to trochę czasu zajmuje![]()
nowe zdjęcia:
Buba
Dolar
Grabcia
Kasia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sylwia1982 pisze:issey32 czy skrobniesz teksty do ogłoszeń dla nowych kotów u pinokio_? mam nowe zdjęcia tylko muszę je obrobić a to trochę czasu zajmuje![]()
issey32 pisze:Z uwagi na konieczne obowiązki zawodowe, będę mogła zająć się tekstami i zdjęciami w niedzielę, poniedziałek, środę i jak nie uda mi się skończyć, to jeszcze w czwartek.
Czy tak może być?
Mageda gratulacje!
Mały dostał najlepszy prezent pod choinkę.
Patmol pisze:Maluchy u Pinokio do adopcji:
1. Martynka – maleńka tygryska szuka najlepszego domku...
Martynka to malutka kocia dziewczynka o przesłodkim pyszczku i pięknie pręgowanym futerku. Gdyby nie pomoc, która nadeszła w porę, Martynka nie miałaby szans na przeżycie. Maleńki kociak nie poradziłby sobie w świecie pełnym niebezpieczeństw. Obecnie koteczka przebywa w bezpiecznym miejscu, jest szczęśliwa, rozbrykana i ciekawa otoczenia. Szuka najlepszego domku dla siebie, który zaopiekuje się tą kocią księżniczką i podaruje jej swoje serce.
Po przebytym kocim katarze ma ślad na jednym oczku.
2. Piracik – maleńki ciałkiem wielki duchem...
w DS![]()
3. Bazyl – w DS
4. Basia, .w DS
5. Maciuś
w DS
6. Kasia – uroczy koci dzieciak czeka na swoją szansę...
Czy ktoś jest w stanie oprzeć się temu spojrzeniu?... Kasia urodziła się w miejscu, gdzie na koty w najlepszym przypadku nie zwraca się uwagi. Ale płacz maleńkiej koteczki został usłyszany i dziś kocia dziewczynka już nie martwi się o nic. Ma ciepło, pełny brzuszek, towarzystwo a jednego czego jej brakuje, to odpowiedzialny dom, który zaadoptowałby Kasię i pozwolił zamieszkać u siebie.
Kasia jest wesoła, bystra, lubi zabawę i poświęcany jej czas. Nie pogardzi dobrym jedzonkiem.
Kotka urodziła się w czerwcu 2013r.
7. Iwonka – wielce urokliwa kocia dziewczynka..
w DS
issey32 pisze:Sylwia, nie wszystkie zdjęcia chcą mi się otworzyć. Wyskakuje mi komunikat, że jest jakiś błąd strony.
Czy może ktoś sprawdzić, czy u niego też tak jest, czy tylko u mnie?
A jeśli tylko u mnie, to czy mógłby ktoś wrzucić te zdjęcia na inny hosting?
Albo przesłać mi je na maila: issey32@wp.pl ?
issey32 pisze:Dziękuję, Sylwia.
Jeszcze proszę o info, w jakim wieku są kotki ze zdjęć i co z kotką, która ma przekrzywioną główkę. Jaki powód, czy odwracalne, etc...?
issey32 pisze:Ale zachowuje się normalnie i w niczym jej to nie przeszkadza?
Zdjęcia dostałam. Dzięki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 29 gości