pinokio_

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 19, 2013 22:18 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

sylwia1982 pisze:issey32 czy skrobniesz teksty do ogłoszeń dla nowych kotów u pinokio_? mam nowe zdjęcia tylko muszę je obrobić a to trochę czasu zajmuje :oops: :oops:

nowe zdjęcia:

Buba

Obrazek

Obrazek

Dolar

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Grabcia

Obrazek

Kasia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw gru 19, 2013 23:38 przez sylwia1982, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Czw gru 19, 2013 22:38 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

issey32 dla tych kotów potrzebne teksty do ogłoszeń:

Czarna ze wsi Starzyna
na razie nie ma imienia :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kotka ze wsi Babinka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kotka z przekrzywioną główką

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw gru 19, 2013 23:13 przez sylwia1982, łącznie edytowano 3 razy
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Czw gru 19, 2013 23:23 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

c.d. zdjęć

Pola

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Trikolorka ze wsi Augustowo

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Pt gru 20, 2013 11:32 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

Z uwagi na konieczne obowiązki zawodowe, będę mogła zająć się tekstami i zdjęciami w niedzielę, poniedziałek, środę i jak nie uda mi się skończyć, to jeszcze w czwartek.
Czy tak może być?

Mageda gratulacje!
Mały dostał najlepszy prezent pod choinkę.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob gru 21, 2013 20:24 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

issey32 pisze:Z uwagi na konieczne obowiązki zawodowe, będę mogła zająć się tekstami i zdjęciami w niedzielę, poniedziałek, środę i jak nie uda mi się skończyć, to jeszcze w czwartek.
Czy tak może być?

Mageda gratulacje!
Mały dostał najlepszy prezent pod choinkę.

issey32 pewnie że może tak być :) tutaj są jeszcze psy u Ireny dla których jak dasz radę to również proszę o teksty do ogłoszeń:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/1 ... 29/page413

http://www.dogomania.pl/forum/threads/1 ... 29/page414

na dogo w poście #10335 pinokio_ napisała co nieco na temat psów, które potrzebują tekstów

issey32 z góry dziękuję :1luvu:

pinokio_ czy udało się z adopcją Puszka?
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Nie gru 22, 2013 18:26 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

Ooo, Puszek :ok: :ok:

Swoją droga z drugiego posta chyba tylko Martynka i Kasia do adopcji?
Patmol pisze:Maluchy u Pinokio do adopcji:

1. Martynka – maleńka tygryska szuka najlepszego domku...
Obrazek
Martynka to malutka kocia dziewczynka o przesłodkim pyszczku i pięknie pręgowanym futerku. Gdyby nie pomoc, która nadeszła w porę, Martynka nie miałaby szans na przeżycie. Maleńki kociak nie poradziłby sobie w świecie pełnym niebezpieczeństw. Obecnie koteczka przebywa w bezpiecznym miejscu, jest szczęśliwa, rozbrykana i ciekawa otoczenia. Szuka najlepszego domku dla siebie, który zaopiekuje się tą kocią księżniczką i podaruje jej swoje serce.
Po przebytym kocim katarze ma ślad na jednym oczku.

2. Piracik – maleńki ciałkiem wielki duchem...
w DS :mrgreen:

3. Bazyl – w DS

4. Basia, .w DS

5. Maciuś
w DS

6. Kasia – uroczy koci dzieciak czeka na swoją szansę...
Obrazek
Czy ktoś jest w stanie oprzeć się temu spojrzeniu?... Kasia urodziła się w miejscu, gdzie na koty w najlepszym przypadku nie zwraca się uwagi. Ale płacz maleńkiej koteczki został usłyszany i dziś kocia dziewczynka już nie martwi się o nic. Ma ciepło, pełny brzuszek, towarzystwo a jednego czego jej brakuje, to odpowiedzialny dom, który zaadoptowałby Kasię i pozwolił zamieszkać u siebie.
Kasia jest wesoła, bystra, lubi zabawę i poświęcany jej czas. Nie pogardzi dobrym jedzonkiem.
Kotka urodziła się w czerwcu 2013r.

7. Iwonka – wielce urokliwa kocia dziewczynka..
w DS

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie gru 22, 2013 19:08 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

Sylwia, nie wszystkie zdjęcia chcą mi się otworzyć. Wyskakuje mi komunikat, że jest jakiś błąd strony.
Czy może ktoś sprawdzić, czy u niego też tak jest, czy tylko u mnie?
A jeśli tylko u mnie, to czy mógłby ktoś wrzucić te zdjęcia na inny hosting?
Albo przesłać mi je na maila: issey32@wp.pl ?

issey32

Post » Nie gru 22, 2013 19:25 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

issey32 pisze:Sylwia, nie wszystkie zdjęcia chcą mi się otworzyć. Wyskakuje mi komunikat, że jest jakiś błąd strony.
Czy może ktoś sprawdzić, czy u niego też tak jest, czy tylko u mnie?
A jeśli tylko u mnie, to czy mógłby ktoś wrzucić te zdjęcia na inny hosting?
Albo przesłać mi je na maila: issey32@wp.pl ?

issey32 zaraz wyślę Ci zdjęcia na maila
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Nie gru 22, 2013 19:57 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

Dziękuję, Sylwia.

Jeszcze proszę o info, w jakim wieku są kotki ze zdjęć i co z kotką, która ma przekrzywioną główkę. Jaki powód, czy odwracalne, etc...?

issey32

Post » Nie gru 22, 2013 20:24 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

issey32 pisze:Dziękuję, Sylwia.

Jeszcze proszę o info, w jakim wieku są kotki ze zdjęć i co z kotką, która ma przekrzywioną główkę. Jaki powód, czy odwracalne, etc...?

issey32 wysłałam Ci na maila Bubę, Dolara, Kasię, Grabcię, Czarną ze Starzyny, kotkę z Babinki, kotkę z przekrzywioną główką, Polę i Trikolorkę, wysłałam też zdjęcia 5 psów: Borysa, Czesię, Daisy i Fionę, Filę i Kózkę

co do wieku kotów ze zdjęć to najlepiej jak wypowie się pinokio_, a co do kotki z przekrzywioną główką to trudno powiedzieć dlaczego

ma przekrzywioną główkę i czy jest to odwracalne (według mnie ona albo się taka urodziła, albo dostała niezłego kopniaka)
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Nie gru 22, 2013 20:48 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

Ale zachowuje się normalnie i w niczym jej to nie przeszkadza?

Zdjęcia dostałam. Dzięki.

issey32

Post » Pon gru 23, 2013 0:01 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

issey32 pisze:Ale zachowuje się normalnie i w niczym jej to nie przeszkadza?

Zdjęcia dostałam. Dzięki.

issey32 z tego co mi wiadomo to kotka z przekrzywioną główką zachowuje się normalnie i w niczym jej to nie przeszkadza

Szalony Kocie zgadza się z drugiego posta Martynka i Kasia są jeszcze do adopcji
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Pon gru 23, 2013 0:18 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

Martynka, Kasia, Gonia, Krzywy Łepek, Puszek, Panda, Felek, kicia z Babinki, kicia ze Starzyny, zostali juz wykastrowani.
Dziekuje Fundacji Pod Jednym Dachem.
Teraz moge spokojnie ich wydawac.

Krzywy Łepek to czort nad czorty. Ona była poprawiana po dziesieciu dniach sterylizacji, bo choc była wciaz w klatce, to wylazła jej siatka. Wygryzła jeden szew i wyszlo jej lekko to co w srodku. Jest wesoła, jak na zdrowego w jej wieku kotka przystało. Niczego i nikogo sie nie boi, az strach wypuszczac na podworko. W dodatku jest takim pieszczoszkiem, ze jak polozysz ja na boku, czy na pleckach, czy postawisz, to ona potrafi w takiej pozycji byc nawet i poł godziny, byleby ją głaskac. Z jednej strony szalona, a z drugiej spokojna. Sama radosc w posiadaniu takiego kotka.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon gru 23, 2013 0:49 Re: Pinokio - Nutka i Piasek pozdrawiają ze swojego domu

Szalony Kocie w pierwszych postach nie ma kotki Goni

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 444&type=3
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

[poprzednia][następna]