i za maluszki

Moze przejadły się czymś ?
Moderator: Estraven
Myszolandia pisze:juz smaruję
i za maluszki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze przejadły się czymś ?
ASK@ pisze:Asiu, jak maluszki? Ja mam wielkiego lęka przed kalici.
Myszolandia pisze:za wszystko Asiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:Najnowsze info >
asia2 pisze:ASK@ pisze:Asiu, jak maluszki? Ja mam wielkiego lęka przed kalici.
ja też się niepokoję bo ostro zmutowane i nieprzewidywalne jest ostatnimi czasy ale chyba bedzie ok. Codziennie , nawet kilka razy dziennie sprawdzam temperaturę i ogólnie kondycję. Ten ribomunyl i beta glukan dziala cuda. Mają apetyt i rozrabiają a wszystko inne oprócz lekkiej biegunki u jednego i trzeciej powieki u drugiego i troszkę załzawionych oczków u dziwczynki i rufusa , jest ok.
ASK@ pisze:asia2 pisze:ASK@ pisze:Asiu, jak maluszki? Ja mam wielkiego lęka przed kalici.
ja też się niepokoję bo ostro zmutowane i nieprzewidywalne jest ostatnimi czasy ale chyba bedzie ok. Codziennie , nawet kilka razy dziennie sprawdzam temperaturę i ogólnie kondycję. Ten ribomunyl i beta glukan dziala cuda. Mają apetyt i rozrabiają a wszystko inne oprócz lekkiej biegunki u jednego i trzeciej powieki u drugiego i troszkę załzawionych oczków u dziwczynki i rufusa , jest ok.
U nas ribomunyl nie pomógł. Nadżery pokazały się i nastąpił rzut ostry choroby dopiero w 5-7 dobie. Tak, w tym roku mocno zmutowana kalici jest. Kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 166 gości