Teraz Tosia musi przejść sterylizację, bo niestety Tosia w ciągu swojego krótkiego życia zdążyła już urodzić (sprawdzone na usg + miała zapalenie sutka). Co się z nimi stało nikt nie wie. Pracownicy zakładu, do którego Tosia zaczęła przychodzić ogrzać się szukali wszędzie, ale niestety bezskutecznie.
Oto Tosia

Podsumowując - Tośka nieźle nadwyrężyła mój budżet, więc postanowiłam zrobić bazarek, z którego dochód przeznaczony zostanie na jej sterylizację.
Zasady bazarku
Budkę licytujemy 5dni od pierwszej oferty. Do wylicytowanej kwoty należy doliczyć koszt przesyłki 11zł.
Budka wykonana jest przez mnie i moją mamę. Ocieplona jest pikowanym materiałem, który używany jest do ocieplania kurtek. Góra budki usztywniana jest fiszbiną, którą można wyjąć do prania, a dzięki której budka sztywno stoi i nie spada na głowę kota. Bo budkę można normalnie prać w pralce. Moje budki były już w ten sposób przetestowane. W środku bez dodatkowej wkładanej poduszki, ale można ją dodatkowo zamówić za 10zł. Moje koty śpią bez poduchy w środku.
Budka jest w kolorze koralowym i żółtym. Ozdobiona jest uśmiechniętym księżycem i gwiazdami

Wymiary budki:
Długość - 50cm
Szerokość - 33cm
Wysokość - ok. 30cm

Licytacja startuje od 25zł.
Licytacja
cena wywoławcza - anial

30zł - hillfire

40zł - anial

48zł - Zakocona

Koniec licytacji 23.12.2013 godz. 17:50
Wygrała Zakocona. Dziękuję