KING i Smutny juz są w domu :-)))) Białka u Zosi-do adopcji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 05, 2005 23:25

Czekamy! :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob lut 05, 2005 23:30

Nika :king: trzymam kciuki za podróż kotulków :ok: :ok: !!!
Dziękuję za zdjęcia pięknego Kinga :D - zapisałam je sobie!
Dzielna z Ciebie kobieta!
W poniedziałek idę dalej roznosić ogłoszenia 8) - strasznie mnie to podbudowało :D .

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Sob lut 05, 2005 23:35

tak mnie olewa Smutny :lol:
http://upload.miau.pl/1/716.jpg
a tak na mnie reaguje panicznie King :lol:
http://upload.miau.pl/1/717.jpg
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Sob lut 05, 2005 23:49

No z Kinga to niezły panikarz jest :lol: :lol: :lol: .
Śliczne zdjęcie, sliczny kotuś!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Sob lut 05, 2005 23:56

Smutny nie jest smutny! On tylko nie okazuje, że ta cała sytuacja jest niezwykle interesująca i podniecająca, żebyś sobie nie pomyślała, że mu zależy. Lewą łapkę ma wyprostowaną, znaczy nie boi się ataku. Będą z niego ludzie! :D
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Sob lut 05, 2005 23:56

a ty wiesz, ze King jest niezlym grubaskiem? :lol: No brzunio ma przepisowe :lol:
Obrazek

Nika Łódź

Post » Nie lut 06, 2005 0:00

Majorka pisze:Smutny nie jest smutny! On tylko nie okazuje, że ta cała sytuacja jest niezwykle interesująca i podniecająca, żebyś sobie nie pomyślała, że mu zależy. Lewą łapkę ma wyprostowaną, znaczy nie boi się ataku. Będą z niego ludzie! :D

mam takie wrazenie niesmiale, ze on jest dosc... zrelaksowany 8O Jak wchodze, to nawet sie nie spina 8O No ale mamy pewne granice, poza ktore nie wolno mi sie zblizac :wink: A na innych fotkach (w tym samym miejscu) juz obie lapki ma wyciagniete do przodu- czy to znaczy, ze jest wyluzowany? 8O :dance: No bo King to na bank jest luzak juz :lol: Po nawaleniu mi do transportera to juz pelen luz :lol:
Obrazek

Nika Łódź

Post » Nie lut 06, 2005 0:07

Kociambry wyglądają super!
Ja podobnie jak Majorka uważam,że ze Smutnego jeszcze ludzie będą! :D
Musi poczuć,że jest u siebie i wszystko będzie dobrze!
Jutro czeka je podróż, czy już coś przeczuwają?

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie lut 06, 2005 0:25

oby nic nie przeczuwaly, niech sobie zyja w nieswiadomosci do ostatniej chwili :wink: I tak je czekaja 4 godziny w samochodzie... oby zasnely, bo na poczatku to wyc beda na bank :twisted:
Obrazek

Nika Łódź

Post » Nie lut 06, 2005 11:50

I co z kotami?
Juz pojechaly?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie lut 06, 2005 13:46

[quote="Nika Łódź"] A na innych fotkach (w tym samym miejscu) juz obie lapki ma wyciagniete do przodu- czy to znaczy, ze jest wyluzowany? /quote]
Gdzieś słyszałam/czytałam, że jeśli kot leży z obiema przednimi łapkami podkurczonymi, to znaczy, że jest w każdej chwili gotów do ataku, żeby wyrzucić te łapy do przodu, gdyby został zaatakowany. Trzymam kciuki bardzo mocno za mojego faworyta! :D Za pozostałe też, oczywiście.
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Nie lut 06, 2005 14:16

Chlopaki z NattyG WYJECHALI :D Wprawdzie w autobusie jest "syrena", no bo czemu nie :twisted: , ale mam nadzieje, ze sie uspokoja za jakis czas :D Biedna NattyG... byly problemy z dojazdem, pociag nie na ta stacje przyjechal, musialam ja z innego dworca odbierac... bajzel straszny, a na rozkladzie jak byk, ze staje na Lodz-Widzew :evil:
Justyna_eb dotarla ze swoja kotka i tak sobie troche posiedzialysmy z jednym kotem na blacie, drugim w sypialni, dwoma w lazience i trzema moimi krecacymi sie wokol :lol:
King dzis mnie ponownie rozczulil, bo przed zakropieniem oczek dostal pozegnalne glaski (w drodze wyjatku), a ten stanal mi lapami na ramionach i zaczal ocierac sie glowka o moja twarz i strzelac baranki :1luvu: Potem zakropilam oczka, to sie obrazil :twisted: No coz... taka moja wredna rola :wink: Bedzie super kotem, tego jestem pewna :D
Smutny za diabla nie chcial wejsc do kontenerka :cry: Maja chyba uraz do kontenerkow, bo w nich byly zabrane z domu, w nich jezdza do weta... biedaki :cry:
W zamian za to dostalam czarnulke dzika jak pantera, po ktora pan przyjezdza jutro :lol: Moj TZ juz zobojetnial, tylko sie pyta, gdzie moze wejsc i czego ma sie tam spodziewac, czy jakiegos kot,a czy pelnego kontenerka :twisted:
Obrazek

Nika Łódź

Post » Nie lut 06, 2005 14:24

Nika Łódź pisze: Moj TZ juz zobojetnial, tylko sie pyta, gdzie moze wejsc i czego ma sie tam spodziewac, czy jakiegos kot,a czy pelnego kontenerka :twisted:

Nika, powiedz mu, że go kochasz :lol:
Trzymam nieustająco za pomyślne dotarcie do celu obu panów. Ciekawa jestem, kiedy Smutek zmieni imię...
Obrazek

Majorka

Post » Nie lut 06, 2005 14:32

King spedzi 2 tygodnie w Poznaniu i jedzie na Pomorze do docelowego domu, do rodzicow tej pani. Dom, i ten i docelowy, sa super :D Czekaja na niego, martwia sie o podroz, wszystko kupione, przygotowane.... Wieczorem dam znac, jak chlopaki sie zachowuja w nowych domach :D
Beda tez fotki i moze wizyta nowych wlascicieli na forum (?)
Zadzownie do NattyG za jakis czas i dam znac, czy syreny zasnely czy nadaja dalej i skad NattyG trzeba odebrac, bo ja z autobusu wyrzucili z kotami :twisted: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Nika Łódź

Post » Nie lut 06, 2005 15:19

bo ja z autobusu wyrzucili z kotami :twisted: :lol: :lol: :lol:

8O 8O 8O

serio???

widzę uśmieszki więc mam nadzieje, ze to nieprawda :wink:

justyna_ebe

Od: Nie paź 17, 2004 16:00

[poprzednia][następna]