Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Fibiś i zmiana na łapce![]()
miko_bs pisze:Co za ludzie, nie wiedzą, że krzywde robią kociakowi? Ehh,szkoda nawet gadać:/
AgaS1987 pisze:phantasmagori pisze:Fibiś i zmiana na łapce![]()
Biedny Malutki Fibis
Niech sie szybko i ladnie goi![]()
![]()
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Dziewczyny kochane i dziś dotarła karma rc urinary hd 6 kg , bardzo i to bardzo Wam dziekuje![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Z Gajeczką dziś gorzej , ma krew w moczu:(:(
Jest wielki problem z podawaniem tabletek Fibiemu , płynny lek przeciw bólowy podaje w mięsie , w gourmetach kocich a jak wymieszałam tabl w gourmecie to nie tknął
Powinien być też na specjalnej karmie , suchego to na pewno nie tknie , ale może spróbuje z puszkami o ile sa takowe ...
Alienor pisze:Spróbuj z kocimi lub psimi kabanosikami z rossmana. U nas tak podawałyśmy potwornie gorzki lek na serce kotce. W pastylce nie zjadła, w karmie też nie, a "otulone" kabanosikiem wchodziły bezproblemowo.. Albo może jak dla kota - otulić masłem, zamrozić i tak podać?
AgaS1987 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dziewczyny kochane i dziś dotarła karma rc urinary hd 6 kg , bardzo i to bardzo Wam dziekuje![]()
![]()
No w koncu doszla! od zamowienia i wplaty ile minelo? 10 dni? 2 tygodnie? juz nawet nie chce mi sie spogladac w zamowienie zeby sie nie denerwowac![]()
Dobrze ze doszla![]()
![]()
Gajunia i Fibis mocne kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:AgaS1987 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dziewczyny kochane i dziś dotarła karma rc urinary hd 6 kg , bardzo i to bardzo Wam dziekuje![]()
![]()
No w koncu doszla! od zamowienia i wplaty ile minelo? 10 dni? 2 tygodnie? juz nawet nie chce mi sie spogladac w zamowienie zeby sie nie denerwowac![]()
Dobrze ze doszla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przyznam szczerze że juz sie martwiłam , ale pewnie te opóźnienia sa z powodu zbliżających sie świat , ale najważniejsze że dotarła , idze jej bardzo dużo i jeszcze raz dziękuję![]()
![]()
![]()
Bardzo tez dziękuję za![]()
![]()
dla Gajeczki i Fibiego bo nie jest dobrze
AgaS1987 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:AgaS1987 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dziewczyny kochane i dziś dotarła karma rc urinary hd 6 kg , bardzo i to bardzo Wam dziekuje![]()
![]()
Dobrze ze doszla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przyznam szczerze że juz sie martwiłam , ale pewnie te opóźnienia sa z powodu zbliżających sie świat , ale najważniejsze że dotarła , idze jej bardzo dużo i jeszcze raz dziękuję![]()
![]()
![]()
Bardzo tez dziękuję za![]()
![]()
dla Gajeczki i Fibiego bo nie jest dobrze
W styczniu tez musimy zrobic skladke!![]()
Cieple mysli Wam przesylam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 397 gości