Dorota Wojciechowska pisze:The Szops pisze:Przybędę jutro na dyżur bladym świtem, może zdążę zrobić dyżur zanim przybędzie ekipa remontowa

z wołowinką w ręku
Będziesz w czwartek na akcji w Urzędzie - bo "Gwiazdor "się pomylił i zostawił jakiś prezent na święta dla Szopsów u mnie

i prezent jest w ooooogromnym niebezpieczenstwie

utylizacji
=] to napisała Śnieżynka przebiegając przez klawiaturę

Dzisiaj bez mięcha, ale kociaki zaglądały mi do torebki w poszukiwaniu czegoś pysznego
Do Urzędu postaram się dotrzeć, ale niestety później, bo rano muszę być w Katowicach i nie wiem ile mi to zajmie.
Kociaki obudziłam jak weszłam

Krysia ma ostatnio mniejszy apetyt, jeszcze niedawno zjadała po 2 dokładki mokrego, a teraz tylko trochę skubie. Może jej nie smakuje akurat to mokre, bo na mięsko się wczoraj rzuciła

Za to Renia ma wilczy apetyt. Kupa kiepska niestety, ale nabrała ciałka i dzisiaj bardzo chętnie się bawiła.
Kleopatra ma okropną qpe
Poldek ma kiepskie oko, zaropiałe, a Nina trochę kicha. No niestety ani jednego ani drugiego nie złapię

Za to świetnie się bawili.
W tej chwili najbardziej ukryta jest Aldonka. Naomi dostała koszyczek na szafę i zaraz się w nim ulokowała i poszła spać.
Tyśkę swędzą uszy, troszkę jej tam poczyściłam, ale nic szczególnego nie znalazłam, a ona nie chce przy tym czyszczeniu współpracować