KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 17, 2013 21:48 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

The Szops pisze:Przyniosłam kotom wołowinę surową wcześniej przemrożoną. Okazało się, że nawet największy dzik takiego smakołyka zje z ręki. Sisi chodziła za mną jeszcze z pół godziny później i głośno się domagała. Kleo oszalała, aż za ostro bo goniła inne jak wariatka. Tak samo Kryśka. Poldek lizał mi palca, a Nuka chciała wyleźć z klaty. Tylko Renia nie była zainteresowana. Nikusia robi duże postępy, chodzi blisko ręki nie tylko za wołowinką :wink:

Czy Kryśka to ta mała szyrkletka ze schroniska mini Krysia? czy jakas inna
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto gru 17, 2013 22:04 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Inna. W Chatce jest Kryśka dorosła wzięta ze schronu, już zarezerwowana, a w schronie jest nowa kotka - mini Krysia.
Każda szylkretka w schronie dostaje na imię Krysia.
Zrobiłam na akcję firmówki Naomi, Śnieżynki, mam też Stefcię i ostatnio oddane starsze kotki ze schronu - Łatka i Przylepka.
Mam też 4 psy - staruszki + plakat tematyczny.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Wto gru 17, 2013 22:07 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Szkoda, bo myslałam, że to mini Krysia, dla której mogłam miec dom w Bielsku, ale od przedwczoraj czekam na jakies informacje o niej . Obawiam sie, ze dziewczyna juz się rozmysliła

Iweta

Post » Wto gru 17, 2013 22:11 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Ta mini chyba dalej siedzi w schronie. Jest tam też taka tricolorka Łatka, też fajna i bardzo potrzebuje domu.

Iwona11

Post » Wto gru 17, 2013 22:15 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Iwona11 pisze:Ta mini chyba dalej siedzi w schronie. Jest tam też taka tricolorka Łatka, też fajna i bardzo potrzebuje domu.

Podobno Łatka ma znaleźć dom z Przylepką, bo sa siostrami

Iweta

Post » Wto gru 17, 2013 22:34 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Iwona11 pisze:Inna. W Chatce jest Kryśka dorosła wzięta ze schronu, już zarezerwowana, a w schronie jest nowa kotka - mini Krysia.
Zrobiłam na akcję firmówki Naomi, Śnieżynki, mam też Stefcię i ostatnio oddane starsze kotki ze schronu - Łatka i Przylepka.

Z tego co wiem to Stefcia już nie szuka domu, zostaje w DT na stałe. Mam nadzieję, że Ewa coś więcej napisze.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto gru 17, 2013 22:50 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Przybędę jutro na dyżur bladym świtem, może zdążę zrobić dyżur zanim przybędzie ekipa remontowa :wink:

The Szops

Post » Wto gru 17, 2013 23:39 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

The Szops pisze:Przybędę jutro na dyżur bladym świtem, może zdążę zrobić dyżur zanim przybędzie ekipa remontowa :wink:
:D z wołowinką w ręku :D
Będziesz w czwartek na akcji w Urzędzie - bo "Gwiazdor "się pomylił i zostawił jakiś prezent na święta dla Szopsów u mnie :twisted: i prezent jest w ooooogromnym niebezpieczenstwie :mrgreen: utylizacji :twisted: :arrow: =] to napisała Śnieżynka przebiegając przez klawiaturę :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro gru 18, 2013 0:26 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Poproszę piątek wieczór.

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Śro gru 18, 2013 8:42 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

The Szops pisze:
Iwona11 pisze:Inna. W Chatce jest Kryśka dorosła wzięta ze schronu, już zarezerwowana, a w schronie jest nowa kotka - mini Krysia.

Z tego co wiem to Stefcia już nie szuka domu, zostaje w DT na stałe. Mam nadzieję, że Ewa coś więcej napisze.

Stefcia zostaje u mnie .. :1luvu: Koteczka po 2 tygodniach zupełnie się zadomowiła, zaprzyjaźniła się z moim kiciem , stanowią nieodłączną parę , jest niesamowicie ruchliwa, szybko się uczy, to co przeszła złego jako maleńtas mam nadzieję, że teraz sobie wynagrodzi, nadrobi beztroską i zabawą. Jest rozpieszczana i przeurocza. :D
Pozdrawiam
EWAS
EwaS

ewasewa

Od: Śro mar 20, 2013 13:12

Post » Śro gru 18, 2013 9:34 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Dorota Wojciechowska pisze:
The Szops pisze:Przybędę jutro na dyżur bladym świtem, może zdążę zrobić dyżur zanim przybędzie ekipa remontowa :wink:
:D z wołowinką w ręku :D
Będziesz w czwartek na akcji w Urzędzie - bo "Gwiazdor "się pomylił i zostawił jakiś prezent na święta dla Szopsów u mnie :twisted: i prezent jest w ooooogromnym niebezpieczenstwie :mrgreen: utylizacji :twisted: :arrow: =] to napisała Śnieżynka przebiegając przez klawiaturę :lol:

Dzisiaj bez mięcha, ale kociaki zaglądały mi do torebki w poszukiwaniu czegoś pysznego :oops:
Do Urzędu postaram się dotrzeć, ale niestety później, bo rano muszę być w Katowicach i nie wiem ile mi to zajmie.

Kociaki obudziłam jak weszłam :mrgreen: Krysia ma ostatnio mniejszy apetyt, jeszcze niedawno zjadała po 2 dokładki mokrego, a teraz tylko trochę skubie. Może jej nie smakuje akurat to mokre, bo na mięsko się wczoraj rzuciła :roll: Za to Renia ma wilczy apetyt. Kupa kiepska niestety, ale nabrała ciałka i dzisiaj bardzo chętnie się bawiła.
Kleopatra ma okropną qpe :?
Poldek ma kiepskie oko, zaropiałe, a Nina trochę kicha. No niestety ani jednego ani drugiego nie złapię :roll: Za to świetnie się bawili.
W tej chwili najbardziej ukryta jest Aldonka. Naomi dostała koszyczek na szafę i zaraz się w nim ulokowała i poszła spać.
Tyśkę swędzą uszy, troszkę jej tam poczyściłam, ale nic szczególnego nie znalazłam, a ona nie chce przy tym czyszczeniu współpracować :wink:

The Szops

Post » Śro gru 18, 2013 9:38 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

ewasewa pisze:
The Szops pisze:

Stefcia zostaje u mnie .. :1luvu: Koteczka po 2 tygodniach zupełnie się zadomowiła, zaprzyjaźniła się z moim kiciem , stanowią nieodłączną parę , jest niesamowicie ruchliwa, szybko się uczy, to co przeszła złego jako maleńtas mam nadzieję, że teraz sobie wynagrodzi, nadrobi beztroską i zabawą. Jest rozpieszczana i przeurocza. :D
Pozdrawiam
EWAS

Super wieści :ok: Wymienię Stefcię na jakiegoś innego bidoka :D

Iwona11

Post » Śro gru 18, 2013 10:44 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

ewasewa pisze:
The Szops pisze:

Pozdrawiam
EWAS

super wieści :ok:

tak często kończy się tymczasowanie :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 18, 2013 20:18 Re: nie pisać nowy watek

terenia1 pisze:Grafik dyżurów 16.12.-22.12.
16.12. pon. rano Beatka wiecz. Kasia, Teresa
17.12. wtorek rano Ania wiecz. Marta
18.12. środa rano brak wiecz. Agata
19.12. czwartek rano Ania wiecz. Ewa
20.12. piątek rano brak wiecz. brak
21.12. sobota rano Beata wiecz. brak
22.12. niedziela rano Marta wiecz. Kasia (regularkate)

Ania będziesz jutro na 7:00? Ja niestety nie mam klucza, ten co dostałam od Teresy dałam Panu Jackowi.
Im wcześniej ogarniemy stado tym lepiej. Pan Jacek przed 8:00 będzie z drzwiami.
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Śro gru 18, 2013 21:14 Re: nie pisać nowy watek

Grafik dyżurów 16.12.-22.12.
16.12. pon. rano Beatka wiecz. Kasia, Teresa
17.12. wtorek rano Ania wiecz. Marta
18.12. środa rano Marta wiecz. Agata
19.12. czwartek rano Ania wiecz. Ewa
20.12. piątek rano brak wiecz. Kasia
21.12. sobota rano Beata wiecz. brak
22.12. niedziela rano Marta wiecz. Kasia (regularkate)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]