Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 17, 2013 23:03 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

barbarados pisze::wink:

Hej Basiu! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto gru 17, 2013 23:05 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:i co u Tygryska?

Koleżanka miała trudności z powrotem do domu ale doktorek zgodził się poczekać na nas. To naprawdę fajny gość. Zaaplikował mu maść dop uszek i dał całą tubkę a od jutra ja mam mu podawać 2x dziennie przez 7 dni.
Został też odrobaczony i muszę jutro obserwować kupale. Za wszystko zainkasował 50 zł.
Byłam dzisiaj też na zakupach i kupiłam 6 puszek jedzonka i żwirek za 20 zł wszystko.
Miziak straszny z niego i zaczyna gaworzyć. Jak do niego mówisz to odpowiada miau - śmisznota z niego taki że hej. :1luvu:

rozmowny gość się z niego robi :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto gru 17, 2013 23:12 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Już mu się nie chce samemu siedzieć na dole to przychodzi na górę i zwiedza.
Dziś Musiał wejść do zakładu tata koleżanki z psem Bolkiem. Ponieważ wydają tam pocztę z Impost - u jest tam takie biureczko. Bolek siedział przywiązany do biurka i wyglądał z za niego a na przeciwko siedział kot i przyglądał się Bolkowi. Siedzieli i gapili się na siebie. Bolka zamurowało i nawet nie szczeknął. 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 17, 2013 23:13 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:Już mu się nie chce samemu siedzieć na dole to przychodzi na górę i zwiedza.
Dziś Musiał wejść do zakładu tata koleżanki z psem Bolkiem. Ponieważ wydają tam pocztę z Impost - u jest tam takie biureczko. Bolek siedział przywiązany do biurka i wyglądał z za niego a na przeciwko siedział kot i przyglądał się Bolkowi. Siedzieli i gapili się na siebie. Bolka zamurowało i nawet nie szczeknął. 8O

oj to musiał być widok :ryk:
zamurowało maluchy :ryk:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto gru 17, 2013 23:14 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:Już mu się nie chce samemu siedzieć na dole to przychodzi na górę i zwiedza.

był w szoku, skad to się tam wzięło :lol:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto gru 17, 2013 23:16 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Tygrysek musiał być chowany z psem bo psów się nie boi i przed nimi nie ucieka za to Bolek nienawidzi kotów.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 17, 2013 23:18 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:Tygrysek musiał być chowany z psem bo psów się nie boi i przed nimi nie ucieka za to Bolek nienawidzi kotów.

może jednak nie, jak nie gonił Tygryska
Obrazek

mir.ka

Post » Wto gru 17, 2013 23:20 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Tygrysek musiał być chowany z psem bo psów się nie boi i przed nimi nie ucieka za to Bolek nienawidzi kotów.

może jednak nie, jak nie gonił Tygryska

Nie gonił bo był przywiązany :mrgreen: i pewnie nie spodziewał się że na jego terytorium pojawi się kot i nie będzie się go bał.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 17, 2013 23:22 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Na ogół psy głupieją jak koty przed nimi nie uciekają .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto gru 17, 2013 23:24 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Max to wtedy staje i szczeka na kota, żeby uciekał
oczywiscie dotyczy to tylko obcych, nie domowych :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto gru 17, 2013 23:26 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

barbarados pisze:Na ogół psy głupieją jak koty przed nimi nie uciekają .

To on tak właśnie zgłupiał.
Ocknął się jak Krzysiek podszedł żeby odpiąć smycz.
Oooo....wtedy to on się ważny zrobił i zaczął szczekać.
A Tygryniu....dokończył mycie łapki, leniwie odwrócił się i zbiegł schodami do piwnicy. :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 17, 2013 23:28 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Psinek się załamał . Tak go olać . Tak zlekceważyć :roll: :ryk:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto gru 17, 2013 23:28 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:
barbarados pisze:Na ogół psy głupieją jak koty przed nimi nie uciekają .

To on tak właśnie zgłupiał.
Ocknął się jak Krzysiek podszedł żeby odpiąć smycz.
Oooo....wtedy to on się ważny zrobił i zaczął szczekać.
A Tygryniu....dokończył mycie łapki, leniwie odwrócił się i zbiegł schodami do piwnicy. :ryk: :ryk:

madry Tygrysek :)
Obrazek

mir.ka

Post » Wto gru 17, 2013 23:29 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

barbarados pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Psinek się załamał . Tak go olać . Tak zlekceważyć :roll: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 17, 2013 23:29 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

dobrywieczór :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]