barbarados pisze::wink:
Hej Basiu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:i co u Tygryska?
Koleżanka miała trudności z powrotem do domu ale doktorek zgodził się poczekać na nas. To naprawdę fajny gość. Zaaplikował mu maść dop uszek i dał całą tubkę a od jutra ja mam mu podawać 2x dziennie przez 7 dni.
Został też odrobaczony i muszę jutro obserwować kupale. Za wszystko zainkasował 50 zł.
Byłam dzisiaj też na zakupach i kupiłam 6 puszek jedzonka i żwirek za 20 zł wszystko.
Miziak straszny z niego i zaczyna gaworzyć. Jak do niego mówisz to odpowiada miau - śmisznota z niego taki że hej.
Ewa L. pisze:Już mu się nie chce samemu siedzieć na dole to przychodzi na górę i zwiedza.
Dziś Musiał wejść do zakładu tata koleżanki z psem Bolkiem. Ponieważ wydają tam pocztę z Impost - u jest tam takie biureczko. Bolek siedział przywiązany do biurka i wyglądał z za niego a na przeciwko siedział kot i przyglądał się Bolkowi. Siedzieli i gapili się na siebie. Bolka zamurowało i nawet nie szczeknął.
Ewa L. pisze:Już mu się nie chce samemu siedzieć na dole to przychodzi na górę i zwiedza.
Dziś Musiał wejść do zakładu tata koleżanki z psem Bolkiem. Ponieważ wydają tam pocztę z Impost - u jest tam takie biureczko. Bolek siedział przywiązany do biurka i wyglądał z za niego a na przeciwko siedział kot i przyglądał się Bolkowi. Siedzieli i gapili się na siebie. Bolka zamurowało i nawet nie szczeknął.
Ewa L. pisze:Tygrysek musiał być chowany z psem bo psów się nie boi i przed nimi nie ucieka za to Bolek nienawidzi kotów.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Tygrysek musiał być chowany z psem bo psów się nie boi i przed nimi nie ucieka za to Bolek nienawidzi kotów.
może jednak nie, jak nie gonił Tygryska
barbarados pisze:Na ogół psy głupieją jak koty przed nimi nie uciekają .
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Na ogół psy głupieją jak koty przed nimi nie uciekają .
To on tak właśnie zgłupiał.
Ocknął się jak Krzysiek podszedł żeby odpiąć smycz.
Oooo....wtedy to on się ważny zrobił i zaczął szczekać.
A Tygryniu....dokończył mycie łapki, leniwie odwrócił się i zbiegł schodami do piwnicy.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tygrysiątko i 26 gości