Fundacja JOKOT - dziękujemy za pomoc :) s. 67

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 15, 2013 8:36 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

W ktorej czesci Warszawy jest Neska?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie gru 15, 2013 8:48 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

I kto i w jakich godzinach chciałby ją dostarczyć i odebrać :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie gru 15, 2013 10:54 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Witajcie. Neska jest na Bielanach.
Ja pewnie bym ją dostarczała, kiedy i o której to kwestia dogadania się.
Wyjazd z Warszawy jest w piątek z Centralnego o 18.20.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 15, 2013 13:46 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Mogę ją wziąć na 2-3 dni (nie dłużej), ale tak jak już pisałam ewan na pw: TRZEBA mi ją do domu przywieźć i później odebrać ode mnie z domu. Nie zawiozę jej nigdzie, bo nie mogą dźwigać. Czyli na pociąg(?) też musi ktoś ją zawieźć. U mnie byłaby w klatce. Za to w piątek raczej będę w domu cały dzień, więc o dowolnej godzinie może ktoś po nią przyjechać.

Gdyby była możliwość spryskania jej fiprexem (lub czymś innym na pchły) przed dotarciem do mnie, to byłoby fajnie.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon gru 16, 2013 11:46 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Marzenia11 pisze:Witajcie. Neska jest na Bielanach.

Marzeniu, dogadałyście się z Aniką w sprawie szczegółów przekazania kotki?
Obrazek

Agneska

Post » Pon gru 16, 2013 11:49 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Agneska pisze:
Marzenia11 pisze:Witajcie. Neska jest na Bielanach.

Marzeniu, dogadałyście się z Aniką w sprawie szczegółów przekazania kotki?

Jeszcze nie, jeszcze szukam blizej tdt. No bo tez jakoś nie wyobrażam sobie zamknięcia jej w klatce na 3 dni...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon gru 16, 2013 13:53 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Chyba jednak rozsądniejsze wydaje się zamknięcie kotki na 3 dni w klatce (dla kotów przecież) niż ryzykowanie, że nie będzie jej w terminie transportu do nowego domu? Przecież to życiowa szansa dla tej koteczki.
Obrazek

Agneska

Post » Pon gru 16, 2013 13:59 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Agneska pisze:Chyba jednak rozsądniejsze wydaje się zamknięcie kotki na 3 dni w klatce (dla kotów przecież) niż ryzykowanie, że nie będzie jej w terminie transportu do nowego domu? Przecież to życiowa szansa dla tej koteczki.

Napisałam, ze szukam jeszcze innego tdt, ale jak nie znajdę to jest oczywiste, ze skontaktuję się z aniką. Ja wiem, ze to dla niej życiowa szansa, naprawdę :wink:

Marzenia11

Post » Wto gru 17, 2013 17:48 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Marzenia11 pisze:
Agneska pisze:Chyba jednak rozsądniejsze wydaje się zamknięcie kotki na 3 dni w klatce (dla kotów przecież) niż ryzykowanie, że nie będzie jej w terminie transportu do nowego domu? Przecież to życiowa szansa dla tej koteczki.

Napisałam, ze szukam jeszcze innego tdt, ale jak nie znajdę to jest oczywiste, ze skontaktuję się z aniką. Ja wiem, ze to dla niej życiowa szansa, naprawdę :wink:

Neska w dt. Znalazł się kącik u mojej koleżanki.
dziękuję wszystkim za zainteresowanie i chęć pomocy i *anika* za ofertę dt. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto gru 17, 2013 18:25 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Marzenia11 pisze:Neska w dt.

dobrze, że już bezpieczna :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto gru 17, 2013 18:46 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

*anika* pisze:
Marzenia11 pisze:Neska w dt.

dobrze, że już bezpieczna :ok:

Żebyś wiedziała. mocno jest przeziębiona, ślini sie, wyciek z oczek. Leży na kołdrze i wygląda strasznie biednie... Dopiero teraz widac jak jest zmęczona tym podworkowym zyciem. Zero syczenia, prychania, nic z tych rzeczy. troszke się boi, bo się oblizuje gdy się do niej blisko podchodzi, ale bez problemu można ją głaskac i po chwili zaczyna mruczeć... na moje oko jest starsza niż się wmi wydawało, gdy by,ła na dworze.

Marzenia11

Post » Czw gru 19, 2013 13:03 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

witajcie
piszę z prośbą o pomoc :oops:
P Jadwiga z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=158213&start=60 przygarnęła kotkę z białaczką. Ma w mieszkaniu 20 kotów nieszczepionych, nieodpowiedzialna. Stadu grozi zaraza, więc kotka pewnie będzie uśpiona, jeśli nie znajdziemy DT. Tak, wiem, że to szantaż emocjonalny :cry: . Ale pytam gdzie się da, może ktoś coś....Nie bardzo już wiemy co robić

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Pt gru 20, 2013 16:05 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Nie wiem, czy we właściwym wątku Jokota piszę.

CHCIALAM Z CAŁEJ DUSZY PODZIĘKOWAĆ JOKOTOWI ZA POMOC DLA MOICH PODOPIECZNYCH BEZDOMNIAKÓW W POSTACI 3 WORÓW SUCHEJ KARMY I 4 ZGRZEWEK PUSZEK.
DZIĘKUJĘ TEŻ OKI ZA PRZYWIEZIENIE MI TEGO "SEZAMU".
JESTEM WZRUSZONA I BARDZO WDZIĘCZNA ZA TĘ NIESPODZIANKĘ.
ŚCISKAM JOKOTOWCÓW BARDZO MOCNO!!![/b]
:1luvu:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt gru 20, 2013 16:23 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Na zdrowie :kotek:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto gru 24, 2013 9:32 Re: Fundacja JOKOT - BIAŁACZKA :( zbieramy na testy, str. 21

Moi Drodzy,
Tegoroczne Święta w Fundacji JOKOT upłyną m.in. pod znakiem kotów z interwencji (viewtopic.php?f=1&t=159255). Trudno mi więc marzyć o dniach spokoju i wypoczynku.

Tym niemniej - chciałam życzyć wszystkim Przyjaciołom Fundacji choć paru dni relaksu i uśmiechu, a Waszym podopiecznym - zdrowia i smakowitych kąsków:)

I pachnących choinek (oczywiście bez anielskiego włosia :!: ), bo to dla naszych pociech chyba najfajniejszy akcent świąteczny ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]