Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 11, 2013 19:02 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Gdzie jesteś moje kochane Żuczusiątko? :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw gru 12, 2013 23:52 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Zuza ,wracaj :idea:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt gru 13, 2013 16:35 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cierpliwie czekamy :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie gru 15, 2013 0:37 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Dobry wieczorek o nocnej porze:)
Cieszę się, że o mnie pamiętacie :1luvu:
Ja na chwilkę, na chwileczkę:)

Koty i piesio mają się dobrze :ok:
Kropka je, śpi i tyje:)
Lunka tez tyje, ale tylko dzięki temu, że w czasie tego chole***go remontu wyskrobuję resztkami sił troszkę czasu na ganianie z żarciem za tą wredotą, żeby to głodne nie chodziło...
Pan Pers sam trafia do misek wszelakich, tylko ostatnio nie zawsze trafia do sikowa - przydarzyło się biedaczkowi nasikać kilka razy w przedpokoju...
Rambuś też tyje, co mnie cieszy, już nie ma takich długaśnych nóżątek i zaczyna wyglądać jak prawdziwy kocurek:)
Tylko Żuczek przyprawia swoim zachowaniem o zawrót głowy...
Skocił się nam zupełnie...
Już trzy razy przyłapaliśmy go śpiącego razem z persem na...stoliku okolicznościowym :twisted:
Co mu nagadałam, nastraszyłam, to moje... roztoczyłam przed nim wizje przetrąconych jamnisiowych kręgosłupów, ale jamnisiu się tym nie przejął...dzisiaj po południu spał na...stole...było wyżej, ale wygodniej...mógł się dobrze ułożyć...miejsca starczyło dla niego i dla Kacpra...
Jamniś zrobił się bardzo odważny odkąd naumiał się sam wskakiwać na łóżko i kanapy.
Skóra mi cierpnie na samą myśl, czym nas jeszcze Żuczątko zaskoczy, piesio nie słucha, robi co chce z uśmiechem na pysiu...
Piesio mądry jest...wszystko rozumie lecz nie wszystko słyszy...w zakazie "NIE wolno" NIE jakoś dziwnie piesiowi umyka.
No i mieliśmy dzisiaj odrobaczanie.
Udało się, łobuzy i histeryczki odrobaczone...na każde pół tabletki pół kostki masła...pańcia się starała jak mogła :mrgreen:

A ja ganiam resztkami sił...
Remont zbliża się do końca, ale się tylko zbliża:) kiedy koniec tego nawet najstarsi górale nie wiedzą...
Ja tez nie...
A zaczęło się tak niewinnie...
Mieliśmy tylko wykafelkować dwie ściany kącika jadalnego w kuchni...a potem srrrruuuu....i pooooszłooooo :ryk:
Wymiana kafli na podłodze, bo przestały pasować do nowych ścian...malowanie sufitu, bo dziwnie "zszarzał"...dorobienie nowych półek, bo nagle jedna półka to za mało...jedna szafka przestała "pasować", trzeba było ją wymienić...i karnisz już "stary" był...odstawał od reszty...i przedpokój też , bo tak "jakoś" dziwnie wyglądał w porównaniu z odnowioną kuchnią...i jeszcze tyle roboty....końca nie widać :crying:
A, i obrus się produkuje, a jakże...3/4 już jest, ale na święta chyba wystąpi w charakterze serwety...jednak...

To tyle wieści z frontu walk o powrót do normalności :D :D

Buziaki dla Was od nas:)

Odezwę się za chwil kilka :1luvu:chyba, że wcześniej padnę z braku perspektyw na szczęśliwe zakończenie prac remontowych przed świętami :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie gru 15, 2013 1:01 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Zuziu kochana - choć się nie odzywam , ale jestem i kibicuję remontowi :mrgreen: No bo jak się skończy , to wrócisz do nas i zapodasz nowe fotki. Wielce stęskniona jestem fotek utytego Rambusia :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie gru 15, 2013 9:57 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Witaj Zuziu!
Miło że się odezwałaś - za szybkie zakończenie remontu! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon gru 16, 2013 15:49 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Uuu, remont pełną parą przed świętami, odważnie. :mrgreen: Powodzenia na placu boju, wracaj do nas szybko. :1luvu:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Pon gru 16, 2013 20:30 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Remont dzisiaj zakończony!!!
Od jutra generalne porządki, które spadły na moje biedne, drobne barki...
Ale to nie kłopot, dam radę, tylko mamy inny problem, od 16,30 szukamy Rambolka!!!!!!!!!!!!
Jesteśmy "w pogotowiu", narazie postawiliśmy sąsiadów na równe nogi, wszyscy sprawdzają swoje ogródki...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon gru 16, 2013 20:33 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Rambuś no co ty 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 16, 2013 20:59 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Zuzo byle do końca :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Później efekt będzie cieszył :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dużo sił :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Wto gru 17, 2013 10:03 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Wczoraj szukaliśmy go do 1-szej w nocy, mąż i brat chodzili z latarkami i sprawdzali rowy, nawoływali, ale tylko napotkali lisa...
(u nas są lisy i jenoty)
Zięć objeżdził nieomal wszystkie ulice, sprawdzając, czy przypadkiem, gdzieś ktoś go nie potrącił, ale go nie ma, nigdzie go nie ma :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Dzisiaj od rana sama go szukam, pojechałam samochodem w dwa miejsca gdzie dokarmiają kociaki, ale tam też nie było, nawet żadnego bezdomniaczka...myślę, że az tak daleko by nie zawędrował (ok.4 km) :roll:
Teraz muszę zjeść śniadanie bo zmarzłam (łaziłam za nim bez skarpet tylko kozaki)

Izuś - dzięki, że zaglądasz...
Izuś (Solarie) - remont miał trwać "tylko" dwa tygodnie...
Basiu - dzięki za kciuki, teraz nie tylko się przydadzą za efekt końcowy remontu...

Dziewczyny, trzymajcie kciuki za powrót łobuza...
Przyzwyczailiśmy się do niego, kochamy gnojka i nawet nie chcę myśleć o tym co by było gdyby mu się coś stało...

Po śniadaniu znowu będę go szukac, choć już nie wiem gdzie...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Wto gru 17, 2013 10:07 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Zuziu - mocno trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Może się gdzieś zabunkrował, zamknęliście go przypadkiem i biedaczek siedzi i czeka na uwolnienie :?:
Nie wiem już co wymyśleć. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 17, 2013 10:55 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

O matko :(
Rambusiu gdzie się podziewasz :(
Zuzo za znalezienie chłopaka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Gdzie on mógł poleźć i czemu nie wraca :(
Oby nic się stało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Małpiszon z niego niesamowity mało to już stracha napędził :evil:
Rambus wracaj ale już :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Wto gru 17, 2013 12:27 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

No to Ramboliński wywinął numer! :strach: Mocno trzymam kciuki za jego szczęśliwe znalezienie, pewnie poszedł na jakieś zimowe przygody. Jak już go znajdziesz i porządnie wycałujesz to daj mu do wiwatu i wybij z głowy takie akcje, przynajmniej na jakiś czas. :wink: :roll:

Kciuki mocno zaciśnięte! :ok: :ok: :ok:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

[poprzednia][następna]