Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Acha - pamięta ktoś czy w zeszłych latach punkty za wypełnienie ankiety w zoo+ też były dopisywane za pomocą kodu rabatowego? Wkurzyłam się bo ja korzystam z kodu zamówienia zbiorczego a można tylko jeden kod wpisać i z tych dodatkowych punktów nie bardzo mogę skorzystać
felin pisze:Broszka pisze:Acha - pamięta ktoś czy w zeszłych latach punkty za wypełnienie ankiety w zoo+ też były dopisywane za pomocą kodu rabatowego? Wkurzyłam się bo ja korzystam z kodu zamówienia zbiorczego a można tylko jeden kod wpisać i z tych dodatkowych punktów nie bardzo mogę skorzystać
O ile mnie pamięć nie myli, to tak i dlatego w końcu ich nie wykorzystałam.
Broszka pisze:felin pisze:Broszka pisze:Acha - pamięta ktoś czy w zeszłych latach punkty za wypełnienie ankiety w zoo+ też były dopisywane za pomocą kodu rabatowego? Wkurzyłam się bo ja korzystam z kodu zamówienia zbiorczego a można tylko jeden kod wpisać i z tych dodatkowych punktów nie bardzo mogę skorzystać
O ile mnie pamięć nie myli, to tak i dlatego w końcu ich nie wykorzystałam.
Ja coś w ogóle nie pamiętam jak było![]()
No to chyba żeby skorzystać pozostaje upolować jakiś ciekawy gratis adwentowy, zamówić coś za stówę żeby była przesyłka gratis i wpisać ten kod
Broszka pisze:Zrobiłam kilka fotek, ale nie wiem czy kogoś interesuje efekt końcowy naszego remontu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 77 gości