Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Bidunia kochana..I tylko na Hypo wszystko jest OK? To ja bym się zastanowiła nad składem tej karmy. Podejrzewam, że nie tyle ma jakiś ekstra składnik, co raczej nie ma jakiegoś świństwa, które jest powszechnie ładowane do reszty karm.
Patikujek pisze: Dobrze, ze chociaż z Bazylem wszystko ok
NatjaSNB pisze:Ja tam myślę, że dla kotów co głodują to i Whiskas jest dobry.
Czy dziś jest jakiś dzień świrniętego kota? Bazyl ni z tego ni z owego wskoczył na górne szafki w kuchniNigdy tego nie próbował, kilka miesięcy temu to Tośka tam wskoczyła no i w jednym miejscu na szafce postawiłam pudełko po chlebaku i był git, zablokowałam jej skoki. Pudełko nie było przysunięte do samej ściany bocznej i Bazyl wskoczył w tą 5cm szparę między ścianą, a pudłem
Przesunęłam bliżej do ściany to skoczył z drugiej strony pudełka. Dostawiłam inne pudełko, to poszedł na całkiem drugą stronę blatu i tam zaczął skakać (nie spodziewałam się, bo ze względu na miejsce blatu, on ma tam minimalną ilość miejsca na 'rozbieg'
). Mam 3 ściany szafek kuchennych na górze zastawione pudełkami, a nawet całą paczką 12 papierów toaletowych
A on wskakuje na blat i miauczy, wręcz wrzeszczy na mnie
Nie mam drzwi w kuchni, co ja pocznę z tym draniem
![]()
![]()
Sarah DeMonique pisze:haha. u nas jak była zbierana, to wszyscy przynosili wory Pegidree i Whiskasa "bo to taka dobra karma jest"... niewiele było w tym ogromnym koszu faktycznie dobrej karmy dla psiastych i kociastych... wiem, że to nieładnie ludziom narzucać, co mają kupić, ale ja na miejscu schroniska prosiłabym o zbiórkę pieniędzy i zakup konkretnej karmy, bo to byłoby z większym pożytkiem dla futer ;(
NatjaSNB pisze:Ja tam myślę, że dla kotów co głodują to i Whiskas jest dobry.
Kociara82 pisze:Sarah DeMonique pisze:haha. u nas jak była zbierana, to wszyscy przynosili wory Pegidree i Whiskasa "bo to taka dobra karma jest"... niewiele było w tym ogromnym koszu faktycznie dobrej karmy dla psiastych i kociastych... wiem, że to nieładnie ludziom narzucać, co mają kupić, ale ja na miejscu schroniska prosiłabym o zbiórkę pieniędzy i zakup konkretnej karmy, bo to byłoby z większym pożytkiem dla futer ;(
Milena_MK pisze:Racja, z resztą zwykły szary czlowiek, który nie ma zwierzątka swą wiedzę o żywieniu kotów bierze z reklam Whiskasa i Pedigree. Tak więc nie ma się co dziwić. Ja kiedy jeszcze nie miałam swoich zwierzątek też myślałam, że Whiskas to karma luksusowa
Milena_MK pisze:Ja kiedy jeszcze nie miałam swoich zwierzątek też myślałam, że Whiskas to karma luksusowa
Spilett pisze:A że Gourmet i Sheba to już snobstwo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości