Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 16.12.-22.12.
16.12. pon. rano Beatka wiecz. brak
17.12. wtorek rano Ania wiecz. brak
18.12. środa rano brak wiecz. Agata
19.12. czwartek rano Ania wiecz. brak
20.12. piątek rano brak wiecz. brak
21.12. sobota rano brak wiecz. brak
22.12. niedziela rano brak wiecz. brak
terenia1 pisze:Kasiu dorobiony jest dla Ciebie klucz na zdrową bo teraz przez jakiś czas tylko koty będą na zdrowej, Marlenka dorobi Ci na kwarantannę.
regularkate pisze:terenia1 pisze:Kasiu dorobiony jest dla Ciebie klucz na zdrową bo teraz przez jakiś czas tylko koty będą na zdrowej, Marlenka dorobi Ci na kwarantannę.
Aha! To super, dziękujęMogłabym podjechać nawet dziś wieczorem, ale pewnie jeszcze do tego mojego klucza nie będę miała jak dotrzeć, prawda? Bo gdzieś ktoś mi musi przekazać albo zostawić.
Poza tym wezmę niedzielę wieczór.
terenia1 pisze:regularkate pisze:terenia1 pisze:Kasiu dorobiony jest dla Ciebie klucz na zdrową bo teraz przez jakiś czas tylko koty będą na zdrowej, Marlenka dorobi Ci na kwarantannę.
Aha! To super, dziękujęMogłabym podjechać nawet dziś wieczorem, ale pewnie jeszcze do tego mojego klucza nie będę miała jak dotrzeć, prawda? Bo gdzieś ktoś mi musi przekazać albo zostawić.
Poza tym wezmę niedzielę wieczór.
Kasiu ja dziś podjadę na szybki dyżur będę gdzieś koło 17 więc mogłabyś sobie klucz odebrać.
terenia1 pisze:Kasiu dorobiony jest dla Ciebie klucz na zdrową bo teraz przez jakiś czas tylko koty będą na zdrowej, Marlenka dorobi Ci na kwarantannę.
A później nawet powąchała moje palce - co chyba wróży dobrze, bo wcześniej na jakiekolwiek próby zbliżania ręki do jej boksu lub klatki reagowała prychaniem i uciekaniem w kąt.
balbina38 pisze:A później nawet powąchała moje palce - co chyba wróży dobrze, bo wcześniej na jakiekolwiek próby zbliżania ręki do jej boksu lub klatki reagowała prychaniem i uciekaniem w kąt.
regularkate pisze:Tutaj z naszą Vesper - dobrały się skubane, jak w korcu maku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 457 gości