KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 16, 2013 0:42 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Czwartek wieczór poprosze
EWAS
EwaS

ewasewa

Od: Śro mar 20, 2013 13:12

Post » Pon gru 16, 2013 8:59 Re: nie pisać nowy watek

terenia1 pisze:Grafik dyżurów 16.12.-22.12.
16.12. pon. rano Beatka wiecz. brak
17.12. wtorek rano Ania wiecz. brak
18.12. środa rano brak wiecz. Agata
19.12. czwartek rano Ania wiecz. brak
20.12. piątek rano brak wiecz. brak
21.12. sobota rano brak wiecz. brak
22.12. niedziela rano brak wiecz. brak

Ja mogę podjechać któregoś wieczora, jeśli mnie ktoś poratuje kluczem, bo jeszcze nie mam :)

regularkate

Od: Czw paź 17, 2013 8:11

Post » Pon gru 16, 2013 9:30 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kasiu dorobiony jest dla Ciebie klucz na zdrową bo teraz przez jakiś czas tylko koty będą na zdrowej, Marlenka dorobi Ci na kwarantannę.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon gru 16, 2013 9:34 Re: nie pisać nowy watek

Grafik dyżurów 16.12.-22.12.
16.12. pon. rano Beatka wiecz. brak
17.12. wtorek rano Ania wiecz. Marta
18.12. środa rano brak wiecz. Agata
19.12. czwartek rano Ania wiecz. Ewa
20.12. piątek rano brak wiecz. brak
21.12. sobota rano Beata wiecz. brak
22.12. niedziela rano Marta wiecz. brak

terenia1

Post » Pon gru 16, 2013 11:12 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

terenia1 pisze:Kasiu dorobiony jest dla Ciebie klucz na zdrową bo teraz przez jakiś czas tylko koty będą na zdrowej, Marlenka dorobi Ci na kwarantannę.

Aha! To super, dziękuję :) Mogłabym podjechać nawet dziś wieczorem, ale pewnie jeszcze do tego mojego klucza nie będę miała jak dotrzeć, prawda? Bo gdzieś ktoś mi musi przekazać albo zostawić.

Poza tym wezmę niedzielę wieczór.

regularkate

Post » Pon gru 16, 2013 11:31 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

regularkate pisze:
terenia1 pisze:Kasiu dorobiony jest dla Ciebie klucz na zdrową bo teraz przez jakiś czas tylko koty będą na zdrowej, Marlenka dorobi Ci na kwarantannę.

Aha! To super, dziękuję :) Mogłabym podjechać nawet dziś wieczorem, ale pewnie jeszcze do tego mojego klucza nie będę miała jak dotrzeć, prawda? Bo gdzieś ktoś mi musi przekazać albo zostawić.

Kasiu ja dziś podjadę na szybki dyżur będę gdzieś koło 17 więc mogłabyś sobie klucz odebrać.

terenia1

Post » Pon gru 16, 2013 12:16 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

terenia1 pisze:
regularkate pisze:

Kasiu ja dziś podjadę na szybki dyżur będę gdzieś koło 17 więc mogłabyś sobie klucz odebrać.

O! No to na pewno będę też koło 17 :ok:

regularkate

Post » Pon gru 16, 2013 13:37 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Na kwarantannie remont pełną parą :D Jak przyszłam to akurat wiertarka była w ruchu,więc hałas niemiłosierny :evil: Oby do piątku.
Szkoda tych naszych kociaków,ale będą musiały dać radę w tym całym rozgardiaszu:( Najgorzej przerażona jest Nikusia i Aldona,Nina też warczy na wszystkich i biega w panice. Nikusia wciśnięta w kąt za tą plastikową skrzynią. Kleo niewzruszona pełni wartę przy kaloryferze,Tysia i Kryśka wyluzowane.Reszta jakoś się trzyma.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon gru 16, 2013 14:00 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

ja rozumie ,ze klucz na zdrową zawsze będzie wisial gdzies w korytarzu na kwaranntannie, bo ja tez nie mam klucza na zdrową....?
EwaS

ewasewa

Od: Śro mar 20, 2013 13:12

Post » Pon gru 16, 2013 20:36 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Pozdrowienia od Messiego :)
"Dobry Wieczór :)
W załączeniu przesyłamy zdjęcia naszego kotka adoptowanego w listopadzie. Kotek całkowicie się zadomowił. Ma wielki apetyty i jest skory do zabawy. Jest bardzo przyjacielskim zwierzątkiem i bardzo cierpliwym. Zakupiliśmy mu drapak z którego korzysta oraz mnóstwo zabawek. Odwdzięcza się nam Kocią Miłością .
Pozdrawiamy serdecznie"

Obrazek

Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Pon gru 16, 2013 20:48 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Ooo, Messiemu jak dobrze, zasłużenie chłopak się teraz wyleguje na łózku :lol:

Myślę, że jest szansa na socjalizację Nuki - kiedy byłam na kociarni dziś wieczorem, wzięłam taki gruby biały sznurek i jej machałam przez klatkę, aż mała się w końcu zainteresowała. Nie rzucała się, co prawda, na zabawkę z nie wiadomo jakim zapamiętaniem, ale skupiała się na zabawie, a nie na mojej ręce, czyli potencjalnym wrogu :D Potem, kiedy machałam sznurkiem innym kotom, ona cały czas obserwowała i nawet wyciągała łapki przez pręty aż po pachy, bo chciała dalej sznurek tylko dla siebie :)

A później nawet powąchała moje palce - co chyba wróży dobrze, bo wcześniej na jakiekolwiek próby zbliżania ręki do jej boksu lub klatki reagowała prychaniem i uciekaniem w kąt.

regularkate

Post » Pon gru 16, 2013 20:52 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

A później nawet powąchała moje palce - co chyba wróży dobrze, bo wcześniej na jakiekolwiek próby zbliżania ręki do jej boksu lub klatki reagowała prychaniem i uciekaniem w kąt.

[/quote]
Ostatnio też była zainteresowana moją ręką,nawet delikatnie "pacała"łapką.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon gru 16, 2013 21:24 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

balbina38 pisze:

Ostatnio też była zainteresowana moją ręką,nawet delikatnie "pacała"łapką.[/quote]

No to mam nadzieję, że niedługo przyjdzie czas na jej wyjście z klatki! I nieuciekanie za meble i do kątów, zapowiada się dobrze :)

To w końcu i ja chwalę się fotkami wziętej od Was - 'nas' ;) Ernestki - obecnie ma na imię Penny :D

Obrazek

Tutaj z naszą Vesper - dobrały się skubane, jak w korcu maku ;)
Obrazek

Morderczyni pingwina :lol: Przepraszam za ten zażwirkowany kompletnie dywan, ale czasem się nie ogarnia tych kilogramów wynoszonych z kuwety :oops:
Obrazek
Obrazek

regularkate

Post » Pon gru 16, 2013 22:09 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Trochę się pogubiłam w puszkach, bo chyba skasowałam niektóre pw :evil:
Mam tylko takie info:
Mara - 4 puszki, Beata 1, Wioleta71 - 2.
Ktoś jeszcze brał? Było ich w sumie 10. Alienor w końcu wzięła czy nie? Fruciu? Czy któreś z tych puszek z Chatki zostały już oddane do rozliczenia? Proszę o info :kotek:
Następnym razem zrobię listę, sorry za zamieszanie :oops:

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pon gru 16, 2013 22:17 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

regularkate pisze:Tutaj z naszą Vesper - dobrały się skubane, jak w korcu maku ;)
Obrazek

Fajne zdjęcie :D

Dziś dzikunki wszystkie krążyły po kociarni - nie było tak strasznie. Nawet Aldona dała się dotknąć nieznacznie no i Poldek siedział z Tyśką na parapecie :)
Ta kotka w koszyczku czarna wielki miziak to chyba ta bez imienia ze schroniska - teraz chyba Bazia, bardzo mizista :)
ale ma coś z ząbkami jeden górny kieł ma złamany i zrobił jej się stan zapalny - reszta ząbków też jakaś taka dziwna takie malutkie - i przez to jezyczek jej z pyszczka wyłazi no i jakaś taka gubaśna fest, brucho twarde.
Reszta ok. Na przedsionku znów zagęszczenie bo dziś przyjechały kafle :)

terenia1

[poprzednia][następna]