Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 13, 2013 9:02 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Chyba potrzebne Ci drugie bocianie gniazdo :D Ale podziwiam Malagę za stoicki spokój :1luvu:
Fajne masz te koty co tu dużo gadać :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Pt gru 13, 2013 11:05 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Trzeba powiększyć bocianie gniazdo,coś tam malutko miejsca :wink: jeszcze jak rudy podrośnie to wykurzy stamtąd Malagę,Malaga podziwiam twój stoicki spokój w stosunku do tego małego łobuza :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt gru 13, 2013 11:12 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

KubaTST pisze:
Fajne masz te koty co tu dużo gadać :1luvu: :1luvu:

No właśnie, są fajne, mają cudne charaktery i są do tego prześliczne. Najpiękniejszy koci duet i najcudniejsza miłość wzajemna :1luvu: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob gru 14, 2013 9:32 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Aaa, kociszcza okupujące razem bocianie gniazdo są bossskie! Ale hitem jest dla mnie mina Malagi pod koniec pierwszego filmiku: załapał się na resztki narkozy? :ryk:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie gru 15, 2013 15:00 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Wybaczcie tę ciszę, ale przez piątek i sobotę byłam na uczelni, i jak wracałam to już byłam tak zmęczona, że tylko coś jadłam i szłam spać. À propos jedzenia, u mnie w domu trzeba mieć najwyraźniej oczy dookoła głowy - mama zostawiła mi w kuchni drożdżówki i co? Jak nikt nie patrzył to Pinek sobie tam poszedł i znalazłyśmy go pożerającego drożdżówkę z serem na podłodze, połowy już nie było... :roll: To chyba nie jest kot tylko jakieś stworzenie wszystkożerne, kiedyś siostra przyniosła nam blachę bodajże ciasta orkiszowego, to też ukradł dwa kawałki. :lol:

Kociaste dziękują za tyle lukru i cukru, ile się posypało po tych zdjęciach, ego mają tak napompowane, że chodzą jak pawie.

A co do Waszych komentarzy, owszem, przy Pinku Malaga zrobił się bardzo cierpliwy, bo wiele przy takim rudym upierdliwcu musi znieść. :lol: Co nie zmienia faktu, że czasem soczyście na niego syknie i ucieknie z obrażonym miaukiem. :wink:

Monia, zakładam, że gdyby było drugie takie gniazdo to i tak takie sytuacje dalej by się zdarzały, bo wiadomo - jak w jednym siedzi jakiś kot, to widocznie jest wygodniejsze niż to drugie i trzeba też się w nim zainstalować. :twisted:

A poza tym znowu jestem przeziębiona, chwyciło mi solidnie gardło. :evil: Wystarczyło raz nie ubrać szalika... :roll:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Nie gru 15, 2013 16:41 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

solarie pisze:Wybaczcie tę ciszę

hola hola,nie tak prentko :mrgreen:
jako zadośćuczynienie,nowosci foto-video prosimy :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 16, 2013 15:09 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Myszolandia pisze:jako zadośćuczynienie,nowosci foto-video prosimy :mrgreen:

Wczoraj byłam za bardzo nie do życia, żeby się zająć zdjęciami czy czymkolwiek innym, za to dzisiaj przybywam z solidną serią, by ponownie wkupić się w łaski. :mrgreen:

Była prośba o filmik, oto jest: http://www.youtube.com/watch?v=Uc9WWbFTekA

Była prośba o zdjęcia, oto są:

Malaginiu wypoczywający
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pinek, któremu przerwałam poranne mycie :mrgreen:
Obrazek

Malaguś z ulubioną myszką
Obrazek

Yin i yang - wersja kolorowa :lol:
Obrazek

Kąpiel słoneczna
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A jak zrobiłam poniższe 3 zdjęcia, to się jeszcze bardziej zakochałam w oczkach Pinka - płynna lawa normalnie :love: Taki "persowaty" kolor tych oczu ma.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Lew salonowy
Obrazek

Obrazek

A teraz mam przed sobą na biurku taki oto widok:
Obrazek

Myślicie, że tak sobie do mnie przyszli? Otóż nie - aktualnie na biurko mam otwarte solarium, są kolejni chętni? :mrgreen:
Obrazek

solarie

Post » Pon gru 16, 2013 17:36 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Iza piękne zdjęcia :)
W tym leżanku na parapecie oboje się mieszczą bez trudu i moga sobie razem śpac :)
Słodziaki te Twoje chłopaki :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon gru 16, 2013 17:58 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

MonikaMroz pisze:Iza piękne zdjęcia :)
W tym leżanku na parapecie oboje się mieszczą bez trudu i moga sobie razem śpac :)

Tak, to jedyne legowisko, które pomieści ich oba rosnące tyłeczki. :mrgreen: Co ciekawe, dopóki nie wzięłam Pinka Malaga nigdy się w nim nie położył, a mam je od dnia przybycia Malagi, czyli już prawie 2 lata. Dopiero jak Pinek zaczął się w nim kłaść, to Malaga się do niego przekonał, a jak je dałam z podłogi na parapet to już w ogóle, uwielbiają się tam razem w słońcu grzać, jak widać. :D

solarie

Post » Pon gru 16, 2013 18:17 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Obrazek

Obrazek

eeee.yyyyy...jakby to powiedzieć..hmmm :oops: :oops: :oops:

Kochane Misiaki ,a jak fajosko sobie leżom :1luvu: w Yin i yang i legowisku :1luvu:

Filmik :ryk:

mauo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jam nie nażarta jeszcze :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 16, 2013 20:05 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

solarie pisze:
MonikaMroz pisze:Iza piękne zdjęcia :)

Tak, to jedyne legowisko, które pomieści ich oba rosnące tyłeczki. :mrgreen: Co ciekawe, dopóki nie wzięłam Pinka Malaga nigdy się w nim nie położył, a mam je od dnia przybycia Malagi, czyli już prawie 2 lata. Dopiero jak Pinek zaczął się w nim kłaść, to Malaga się do niego przekonał, a jak je dałam z podłogi na parapet to już w ogóle, uwielbiają się tam razem w słońcu grzać, jak widać. :D

U mnie nie ma tak szerokich parapetów :( bardzo żałuje. Ale wujek mi półeczkę ze starego drapaka przykręcił to dziewczynki chociaż mają jak przez okienko wyglądać :)

MonikaMroz

Post » Pon gru 16, 2013 20:11 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Myszolandia pisze:Obrazek

Obrazek

eeee.yyyyy...jakby to powiedzieć..hmmm :oops: :oops: :oops:

Kochane Misiaki ,a jak fajosko sobie leżom :1luvu: w Yin i yang i legowisku :1luvu:

Filmik :ryk:

mauo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jam nie nażarta jeszcze :oops:

Apetyt rośnie w miarę jedzenia? :mrgreen: Na razie Myszo musisz obejść się smakiem, więcej fot nie nastrzelałam. :twisted:

MonikaMroz pisze:U mnie nie ma tak szerokich parapetów :( bardzo żałuje. Ale wujek mi półeczkę ze starego drapaka przykręcił to dziewczynki chociaż mają jak przez okienko wyglądać :)

U mnie to zasługa mojej mamy, bo jak był jeszcze z nami sam Malaga to przy okazji remontu pokoi na jej zarządzenie wymieniliśmy parapety właśnie na dłuższe i szersze, żeby koteckowi było wygodniej się na słoneczku wygrzewać. :kotek: :lol:

solarie

Post » Pon gru 16, 2013 20:14 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

My mieliśmy wymieniane jak kotów nie było. Z 10lat temu. Przy następnej wymianie też pewnie będą szerokie :)

MonikaMroz

Post » Pon gru 16, 2013 20:42 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Śliczne fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cudo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Piękne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mogę tak zachwalać i zachwalać :wink:

Kąpiel słoneczka i biurkowe solarium najlepsze :mrgreen: :mrgreen:
Chłopaczki o mleczku z filtrem nie zapomnieliście ? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto gru 17, 2013 8:07 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

solarie pisze:Obrazek
A właśnie miałam pisać, jakie przecudne oczy ma Malaginiu :1luvu: Wielkie, lśniące, z eyelinerem :)

solarie pisze:Obrazek
Ale Pinia są niezwykłe :1luvu:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

[poprzednia][następna]