Ewa, ja biorę unidox jak mnie kot zęba czy pazura wsadzi głęboko. Z reguły najgorsze są 2-3 doby po bo ból i opuchlizna jest. Potem powoli zmniejsza się.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:Kastrowana. Z uciekaniem wiadomo, jak to jest - oni wychodzą, to ona też i czasem im zwiewa, to łapią.
W nocy się zawzięłam i szukałam linka - jak widzisz z pozytywnym skutkiem! Nie wiem ile ma % w tej chwiliWiększość osób klika w pierwszej kolejności w te z większą ilością procent widoczne w rankingu Jest wtedy większa szansa, że nakarmimy je wszystkie do końca.
Teraz zmienił się wygląd strony głównej i trudniej znaleźć pozostałe psy!
W tej chwili jest bardzo ważne żeby druga grupa dokarmiła pozostałe pieski do pojawienia się w rankingu wśród najbardziej nakarmionych!
Jednym spośród nich jest Snajperka: http://tablica.pl/.../nakarm-psa-snajpe ... hroniska... - proponuję karmienie jej!
kussad pisze:Jestem tu i codziennie zaglądam! Mimo wszystko zawsze rozbawi mnie Twoje poczucie humoru![]()
Bardzo dziękuję za porady - Unidoxu raczej nie mam ale maść zastosowałam już wieczorem![]()
Na FB we wszystkich swoich wydarzeniach i na profilu udostępniłam i wpisałam taki komentarzW nocy się zawzięłam i szukałam linka - jak widzisz z pozytywnym skutkiem! Nie wiem ile ma % w tej chwiliWiększość osób klika w pierwszej kolejności w te z większą ilością procent widoczne w rankingu Jest wtedy większa szansa, że nakarmimy je wszystkie do końca.
Teraz zmienił się wygląd strony głównej i trudniej znaleźć pozostałe psy!
W tej chwili jest bardzo ważne żeby druga grupa dokarmiła pozostałe pieski do pojawienia się w rankingu wśród najbardziej nakarmionych!
Jednym spośród nich jest Snajperka: http://tablica.pl/.../nakarm-psa-snajpe ... hroniska... - proponuję karmienie jej!Teraz nie klikałam tylko przekopiowałam swoje nocne komentarze i wpisałam jako oddzielny widoczny własny i muszę znikać do pracy a równocześnie obserwuję własny wątek gdzie chwilowo zaniemówiłam, obserwuję i czekam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 6 gości