Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 11, 2013 21:54 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Witaj późnym wieczorem , lub wczesną nocką :ryk:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Śro gru 11, 2013 21:56 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:I specjalnie dla cioci Sylwuni Tygrysek pozuje.

Obrazek

jesoos 8O Obrazek :oops: :oops: :oops:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro gru 11, 2013 21:58 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

barbarados pisze:Cześć Ewa . Paczuszke dostałam . Nadawca tak niewyraźnie odbity , że nie wiem czyja to sprawka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kocio piekny :1luvu: Tylko dlaczego go w kibelku podglądasz ? :twisted:

Pisałam cienkopisem i dlatego - adresata poprawiła pani na poczcie dlatego wiadomo było do kogo.
I jak - podobaja się?
Przymierzałaś?
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 11, 2013 22:05 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

isabell36 pisze:witam, jak zwykle spóźniona :oops:
Ewuś zapomniałaś o mnie :wink:
ale was znalazłam - teraz będę doczytywała :lol:

Nie nie zapomniałam tylko nie wysyłałam tym razem zaproszeń aby znów ktoś mnie nie posądził o spam bo dostałam za zapraszanie do wzięcia udziału w ostatnim konkursie ostrzeżenia od modów i usunięto moje posty.Zamieściłam post na kilku wątkach zapraszając do wzięcia udziału w głosowaniu bo to były ostatnie godz. Komuś się to nie spodobało i zgłosił mój post jako spamowanie na wątku. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 11, 2013 22:07 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

No co Ty 8O
Przecież w regulaminie konkursu jest napisane, że wolno zachęcać do głosowania, ale nie na kandydatów poszczególnych 8O

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro gru 11, 2013 22:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

widać,nie wszyscy chcą czytać regulamin :|
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 11, 2013 22:09 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu :evil: :evil: :evil:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Śro gru 11, 2013 22:20 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

isabell36 pisze:uffff doczytałam 8)

nasuwają mi się takie przemyślenia:
1. pisz pozew do sądu o wynagrodzenie - należy Ci się, na pewno wygrasz !!!
2. kocia trzeba jak najszybciej wykastrować bo jak zacznie znaczyć to będzie bieda z lokum
3. jeżeli jest możliwość to na talon - skontaktuj się z ewa_mrau - pisała o tym na Twoim wątku
4. jeżeli się nie uda na talon, to myślę że zrobimy po prostu zrzutkę - będzie szybciej, a tyle tu zaglądających że wyjdzie po parę złotych :wink:
5. boję się jednego: jak kocio przez zimę przyzwyczai się do lokum i domu to jak sobie później poradzi na ulicy - nawet dokarmiany, on jest ufny - BOJĘ się że jakiś dewiant go skrzywdzi :evil:
6. jest promyczek nadziei, że tata koleżanki się w nim zakocha i zabierze na zawsze :ok: :ok: :ok:
7. dawaj go na konkurs noskowy (zapłacę za zdjęcia) opisz jego historię - może ktoś go zauważy i da domek ...

jeżeli coś pominęłam lub nie tak napisałam proszę o sprostowanie

aha, na pewno pominęłam: głaski dla cudnych dziewczynek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Odpowiadając pisze co następuje:
1. Oczywiście że mam zamiar złożyć taki pozew ale wcześniej chcę skontaktować się z koleżankami aby był to pozew grupowy. Takie pozwy mają większą siłę przebicia i są szybciej rozpatrywane.
2. Kocio grzecznie sika do kuwety i przy sprzątaniu nie czuć kocura. Dlatego na piątek planujemy wizytę u naszego weta celem zaszczepienia i odrobaczenia delikwenta i zbadania czy oby na pewno nie był kastrowany.
3. Mam tel. do lecznicy proponowanej przez Ewę i jeśli okaże się że kocio pełnojajeczny to dzwonię aby umówić zabieg na talon a jeśli by już nie było talonów to mój wet podejmie się zabiegu za 50 zł.
4. Teraz potrzebuję tylko 5 dych na szczepienia.
5.6. Tata koleżanki już się w nim zakochał i raniutko pędzikiem leci do koteczka dać papu i wymiziać - tylko kuwety nie sprząta :evil: to zostawia mnie.
Problem na chwilę obecną polega na tym że w domu mają psa który nie kocha kotów i innych psów - Bolek - agresorek.
Bolek to już wiekowy piesio i natury mu się nie zmieni.
Zarówno tata jak i mama z wielką przyjemnością zostawiliby kotecka. Będę szukać mu domu a jeśli się nie uda to zostanie na razie w zakładzie.
7. Mogę go zgłosić ale pomóż wybrać fotkę. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 11, 2013 22:23 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Spilett pisze:No co Ty 8O
Przecież w regulaminie konkursu jest napisane, że wolno zachęcać do głosowania, ale nie na kandydatów poszczególnych 8O

Napisałam tylko że:
zapraszam wszystkich którzy jeszcze nie głosowali do oddania głosów w konkursie - tu podałam link do konkursu - to już ostatnie godz.
Coś w tym stylu więc nie wskazywałam na konkretnego kandydata.
Jednak komuś się nie spodobało.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 11, 2013 22:24 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Myszolandia pisze:widać,nie wszyscy chcą czytać regulamin :|

Zgadza się. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 11, 2013 22:24 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

tak napisałaś,bo jeszcze u nas sama to cytowałam
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

kuba.kaczor13 pisze:nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu :evil: :evil: :evil:

:( :( :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 11, 2013 22:25 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Myszolandia pisze:tak napisałaś,bo jeszcze u nas sama to cytowałam

Tak ale dostałam pierwsze ostrzeżenie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 11, 2013 22:26 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:

Napisałam tylko że:
zapraszam wszystkich którzy jeszcze nie głosowali do oddania głosów w konkursie - tu podałam link do konkursu - to już ostatnie godz.

No przecież wiem jak napisałaś i mi źle, że ktoś się czepił :(

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro gru 11, 2013 22:28 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:

Napisałam tylko że:

No przecież wiem jak napisałaś i mi źle, że ktoś się czepił :(

U ciebie też pisałam to odpowiedziałaś że już głosowałaś.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]