Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Cześć Ewa . Paczuszke dostałam . Nadawca tak niewyraźnie odbity , że nie wiem czyja to sprawka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kocio pieknyTylko dlaczego go w kibelku podglądasz ?
isabell36 pisze:witam, jak zwykle spóźniona![]()
Ewuś zapomniałaś o mnie![]()
ale was znalazłam - teraz będę doczytywała
isabell36 pisze:uffff doczytałam![]()
nasuwają mi się takie przemyślenia:
1. pisz pozew do sądu o wynagrodzenie - należy Ci się, na pewno wygrasz !!!
2. kocia trzeba jak najszybciej wykastrować bo jak zacznie znaczyć to będzie bieda z lokum
3. jeżeli jest możliwość to na talon - skontaktuj się z ewa_mrau - pisała o tym na Twoim wątku
4. jeżeli się nie uda na talon, to myślę że zrobimy po prostu zrzutkę - będzie szybciej, a tyle tu zaglądających że wyjdzie po parę złotych![]()
5. boję się jednego: jak kocio przez zimę przyzwyczai się do lokum i domu to jak sobie później poradzi na ulicy - nawet dokarmiany, on jest ufny - BOJĘ się że jakiś dewiant go skrzywdzi![]()
6. jest promyczek nadziei, że tata koleżanki się w nim zakocha i zabierze na zawsze![]()
![]()
![]()
7. dawaj go na konkurs noskowy (zapłacę za zdjęcia) opisz jego historię - może ktoś go zauważy i da domek ...
jeżeli coś pominęłam lub nie tak napisałam proszę o sprostowanie
aha, na pewno pominęłam: głaski dla cudnych dziewczynek![]()
![]()
Spilett pisze:No co Ty
Przecież w regulaminie konkursu jest napisane, że wolno zachęcać do głosowania, ale nie na kandydatów poszczególnych
Myszolandia pisze:tak napisałaś,bo jeszcze u nas sama to cytowałam
Ewa L. pisze:Spilett pisze:No co Ty
Przecież w regulaminie konkursu jest napisane, że wolno zachęcać do głosowania, ale nie na kandydatów poszczególnych
Napisałam tylko że:
zapraszam wszystkich którzy jeszcze nie głosowali do oddania głosów w konkursie - tu podałam link do konkursu - to już ostatnie godz.
Coś w tym stylu więc nie wskazywałam na konkretnego kandydata.
Jednak komuś się nie spodobało.
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:No co Ty
Napisałam tylko że:
zapraszam wszystkich którzy jeszcze nie głosowali do oddania głosów w konkursie - tu podałam link do konkursu - to już ostatnie godz.
Coś w tym stylu więc nie wskazywałam na konkretnego kandydata.
Jednak komuś się nie spodobało.
No przecież wiem jak napisałaś i mi źle, że ktoś się czepił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości