minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 06, 2013 22:31 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

Misza mnie poznał i skakał i cieszył się
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt gru 06, 2013 23:34 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

:ok:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob gru 07, 2013 0:16 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob gru 07, 2013 23:13 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

nie wiem co mam mysleć
dzisiaj na polu nie było Borysa ani sladu po nim - obawiam się, że nic dobrego to nie wróży
zaczęłam pytać i czekam na odpowiedź - byc może trzeba będzie szybko do Kolna jechać :evil:

Misza wczoraj troche kiepsko, dzisiaj lepiej
najgorsze jest to, ze mąż słabo rozeznaje stany Miszy a Ewa dopiero nauczy się
boję się jak nie wiem co
w nocy nie spałam i spac mi się nie chce
boję się
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie gru 08, 2013 20:55 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

Kinnia - wierzę, że będzie wszystko dobrze :ok: :ok: . Nie zajeżdżaj się stresem, o to nikomu nie pomoże a tylko zaszkodzi.
Mam nadzieję, że Borys się odnajdzie i to w nowym, tym razem naprawdę stałym domu :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 08, 2013 21:31 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

Alienor pisze:Kinnia - wierzę, że będzie wszystko dobrze :ok: :ok: . Nie zajeżdżaj się stresem, o to nikomu nie pomoże a tylko zaszkodzi.
Mam nadzieję, że Borys się odnajdzie i to w nowym, tym razem naprawdę stałym domu :ok: :ok: :ok:

obys miała rację
oby tak było
niech tak będzie
niech jest

u mnie mróz jak wczoraj chwycił tak trzyma i nie wygląda na to aby miał puścić - niebo pełne gwiazd jak na talerzyku i zero wiatru
Misza pojechał w ostatniej chwili
Ewa dziękuję bardzo, ratujesz mu życie

zamowiłam leki na serduszko dla Miszy - wetka policzyła bardzo promocyjnie, będzie całe opakowanie to jest na ok miesiąc

będę szukac Borysa

staram sie nie denerwować, staram się ale czasami to jakoś mi gorzej wychodzi :oops:
Obrazek

Kinnia

Post » Śro gru 11, 2013 15:57 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

Misza w DS u Ewy :1luvu:
to sa zdjęcia robione nastepnego dnia po przyjeżdzie czyli 07.12.2013r.

Obrazek
Obrazek

i jeszcze z Niuńkiem :mrgreen:
wyjadajacym z misek :ryk:

Obrazek
Obrazek

Kinnia

Post » Pt gru 13, 2013 9:01 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

Jak tam Misza dzisiaj? Mam nadzieję, że wszystko w porządku :ok: :ok: . No i :ok: :ok: za dobry los dla Borysa, gdziekolwiek jest :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pt gru 13, 2013 9:41 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

Rozmowa tel. z moim TŻ godz 15
- Misza śpi?
- no leży na kołdrze.
- to ty jeszcze nie pościeliłeś łóżka ?
- jak zlezie to pościelę.

godz. 18 Misza wita się czule ze mną.
ja: o widzisz z Tobą się tak nie wita!
TŻ zazdrosny: bo Ciebie dłużej nie widział.

Ale z kupkami jest raz lepiej raz gorzej, całe szczęście ze trafia na trawę bo z chodnika to by się tego nie dało zebrać. Ilość zadawalająca 1-2 dziennie ale konsystencja pozostawia wiele do życzenia.
Obrazek

Ewa.KM

Post » Pt gru 13, 2013 12:18 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

:ryk:

zaraz jede do weta z Kropkiem i Jasiem W. zapytam o celowość badania kału i na co
pomysłów mi brakować zaczyna powoli
w sobote po pracy odwołałam juz wszystko i siadam do lektur - musi być jakieś wytłumaczenie tego co dzieje się z Miszą tzn. z jego jelitami
może jeszcze coś wyczytam mądrego
Obrazek

Kinnia

Post » Pt gru 13, 2013 12:27 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

Skoro nie ma wymiotów to ja bym nie szła w kierunku bakteryjnym, czyli albo IBD, albo robaki albo trzustka, albo ten typ tak ma.
Gabriel Márquez pisał: ludzie dzielą się na tych którzy dobrze srają i tych co źle srają
Obrazek

Ewa.KM

Post » Pt gru 13, 2013 16:54 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

lubię pana Marguez'a , nawet bardzo, szkoda, że tak mało czasu mam teraz na swobodne lektury :cry:

celowe jest zrobić badanie na robale - lamblie, krew utajoną i trypsyne - wszystko z kupala więc :mrgreen:
Obrazek

Kinnia

Post » Sob gru 14, 2013 0:34 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

Dzisiaj mąż zaproponował Miszy przejażdżkę samochodem do parku, żeby sobie pochodził alejkami i pooglądał kaczki. Normalnie świruje, do parku ze stawem jest blisko 2 km ale pojechali samochodem. Misza podobno bardzo chętnie wchodzi do auta.
Obrazek

Ewa.KM

Post » Sob gru 14, 2013 9:34 Re: Borys "wrócił" z adopcji - znów mieszka na polu

Ewa.KM pisze:Dzisiaj mąż zaproponował Miszy przejażdżkę samochodem do parku, żeby sobie pochodził alejkami i pooglądał kaczki. Normalnie świruje, do parku ze stawem jest blisko 2 km ale pojechali samochodem. Misza podobno bardzo chętnie wchodzi do auta.

:D :D :1luvu:

Alienor

[poprzednia][następna]