Pięć maluchów kulawej kotki na tyłach Pałacu Ślubów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 29, 2013 20:16 Re: Pięć maluchów kulawej kotki na tyłach Pałacu Ślubów

Musimy poczekać, narazie nie mają czasu.

Z łapką to tylko wiem od pana strażnika, że była na skórce i odpadła. Ten strażnik opowiadał, że kotka była tak strasznie poraniona, że chciał z litości ją dobić łopatą. Ale nie dobił tylko nakarmił. I teraz siedzi z dziecimi u naszej drogiej, anonimowej koleżanki. Jest malutka. To córka z ub roku Cholernej Mamusi. Prowadziła swoje kotki po wszystkich dziurach na Starówce, zwariowała. Ciągle wędrowali, ciągle zbierałam kocie trupki, potrącone, zagryzione. W tym roku urodziła 4, które są u mnie. Zgarnełam z Rynku, spod podestu. Bałam się, że tak jak w zeszłym roku zacznie dzieci "przeprowadzać". Zaraz po zabraniu małych Cholerna Mamusia zapadła się pod ziemię. Nie ma jej już drugi miesiąc.
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Pon gru 09, 2013 19:35 Re: Pięć maluchów kulawej kotki na tyłach Pałacu Ślubów

marysienka pisze:Czekamy na zdjecia kotkow :1luvu:

Nadal czekamy :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt sty 03, 2014 18:07 Re: Pięć maluchów kulawej kotki na tyłach Pałacu Ślubów

:?: :?: :?:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt sty 03, 2014 20:42 Re: Pięć maluchów kulawej kotki na tyłach Pałacu Ślubów

Poproszę jeszcze raz :kotek:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

[poprzednia]