PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepło!:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 08, 2013 21:53 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

boniedydy pisze:Wyszły do domków: Birma, Gacuś i kot nr 505/13, a także podrostek z przewagą białego 666/13. Gacuś i 505/13 były już wcześniej upatrzone przez domki.

505 i 666 wczoraj przeniosłyśmy ze szpitala. Birma i Gacuś przeszli ze szpitala w ciągu ostatnich kilku dni. Super, że choruski już we własnych domkach :ok: :ok: :ok: .
Wieści z Puciakowego domu ogromnie cieszą :kotek: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie gru 08, 2013 21:59 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

MałgosiaZ pisze:W takim przypadku proponuj tygrysa - może być wychodzący i nikt go nie ukradnie :twisted: .

Chodziło oczywiście o kociaka - który będzie najlepszy. Przykład Inki jednak działa pedagogicznie. Potem i tak się okazało, że pomysł wzięcia nawet dorosłego kota powinien być skonsultowany z domkiem docelowym oraz że trudno zorganizować w niektórych domach kotom niewychodzenie, konieczne do adaptacji. Ze wszystkiego jest jednak pożytek - Gwiazor został przy okazji całkiem nieźle wygłaskany i pięknie demonstrował, jak się nadstawia.

A jeśli chodzi o zasługi, to Domek dla 505/13 był wczoraj i się zachęcił do tego kota, zapewne dzięki życzliwemu wsparciu Wolontariuszek, a Domek dla Gacusia przeczytał pięknie napisane przez Wolontariuszkę ogłoszenie, które go urzekło i domek nie chciał już żadnego innego kotka.
I, Kubo, proszę ja Ciebie, skromność i elegancja jest wspaniałą cechą, ale i tak na szczęście wszyscy wiemy, jak jest naprawdę :)
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

Post » Nie gru 08, 2013 22:29 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

boniedydy pisze:I, Kubo, proszę ja Ciebie, skromność i elegancja jest wspaniałą cechą, ale i tak na szczęście wszyscy wiemy, jak jest naprawdę :)

Zgadzam się całkowicie :D . Do tego zorganizowanie wolontariuszce "płuz" do autka aby zimową porą mogła dojeżdżać do Paluszków - wielka sprawa :ok: . Dzięki :mrgreen:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Nie gru 08, 2013 22:38 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

MałgosiaZ pisze:tego zorganizowanie wolontariuszce "płuz" do autka aby zimową porą mogła dojeżdżać do Paluszków - wielka sprawa :ok: . Dzięki :mrgreen:

I to niejednej wolontariuszce!
ObrazekObrazek

boniedydy

Post » Nie gru 08, 2013 22:41 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

wow wow wow, ale się działo! no, to teraz żałuję, że nie mogłam przyjechać, chociaż jak w takim tempie będą adoptowane, to pieron strzeli moją robotę, bo nie nadążam obrabiać fotek :ryk: ale to tylko dobrze! czy to kocicho co pojechało, to ta kropeczka na nosie co wczoraj przybyła? nie wszystkie tak jeszcze dobrze rozpoznaję :oops:
Obrazek

królik dags

Od: Czw gru 05, 2013 17:51

Post » Nie gru 08, 2013 22:42 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

:oops: :oops: :oops:
przestańcie , bo ja przestanę 8)
dzięki , naśladuję lepszych :wink:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie gru 08, 2013 22:43 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

kuba.kaczor13 pisze::oops: :oops: :oops:
przestańcie , bo ja przestanę 8)
dzięki , naśladuję lepszych :wink:

Takie zawody to ja lubię :lol: tylko wyjdą na zdrowie Paluszakom :D
Obrazek

królik dags

Post » Nie gru 08, 2013 22:50 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

królik dags pisze:wow wow wow, ale się działo! no, to teraz żałuję, że nie mogłam przyjechać, chociaż jak w takim tempie będą adoptowane, to pieron strzeli moją robotę, bo nie nadążam obrabiać fotek :ryk: ale to tylko dobrze! czy to kocicho co pojechało, to ta kropeczka na nosie co wczoraj przybyła? nie wszystkie tak jeszcze dobrze rozpoznaję :oops:

Ta z kropeczką na nosie to 505/13, adoptowana dziś, jako głoszą wieści :)
Nie żałuj, tylko się ciesz, że samo robienie kotom zdjęć działa jak talizman i przyciągacz adoptujących szóstym zmysłem ;)
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Nie gru 08, 2013 22:56 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

akne pisze:Ta z kropeczką na nosie to 505/13, adoptowana dziś, jako głoszą wieści :)
Nie żałuj, tylko się ciesz, że samo robienie kotom zdjęć działa jak talizman i przyciągacz adoptujących szóstym zmysłem ;)

nie żałuję, tak sobie gderam :) ale podoba mi się Twoja wersja :mrgreen: a ta kicia z kropką.. modelka, wiedziałam, że szybko trafi się domek..
Obrazek

królik dags

Post » Nie gru 08, 2013 22:57 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

akne pisze:
królik dags pisze:wow wow wow, ale się działo! no, to teraz żałuję, że nie mogłam przyjechać, chociaż jak w takim tempie będą adoptowane, to pieron strzeli moją robotę, bo nie nadążam obrabiać fotek :ryk: ale to tylko dobrze! czy to kocicho co pojechało, to ta kropeczka na nosie co wczoraj przybyła? nie wszystkie tak jeszcze dobrze rozpoznaję :oops:

Ta z kropeczką na nosie to 505/13, adoptowana dziś, jako głoszą wieści :)

to prawda , zapytaj Boniedydy , filmowałem w schronie komórką ,nie zdążyłem nawet wrzucić na wątek
filmiku a kot był już Jej :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie gru 08, 2013 22:59 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

łohoho, zatem chyba trzeba się przeprowadzić do kociarni :P kociaki adoptują się w trymiga :P
PS piję do Ciebie, Kuba :D
Obrazek

królik dags

Post » Nie gru 08, 2013 23:18 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

królik dags pisze:łohoho, zatem chyba trzeba się przeprowadzić do kociarni :P kociaki adoptują się w trymiga :P
PS piję do Ciebie, Kuba :D

spróbuję znaleźć ten filmik , a za dobre słowo dziękuję .

jest : https://www.youtube.com/watch?v=LIhW5AN7UcY
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Pon gru 09, 2013 0:30 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Jak myśmy przyszli, nie było mowy o żadnym kładzeniu się, myciu itp. Nie spoczął, dopóki go nie wzięliśmy :1luvu: :kitty: A filmik mam oczywiście w ulubionych :)
ObrazekObrazek

boniedydy

Post » Pon gru 09, 2013 11:11 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Rozmyślam o Świętach , kotach i o Znajomych . I tak mi coś zaskoczyło :idea: więc
głośno zapytam : Kto wie co się dzieje z Zuzią Meuharią ?? od dawna nie pisze ,
nie widziałem jej też w schronie ??? :? .
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Pon gru 09, 2013 12:31 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

kuba.kaczor13 pisze:Rozmyślam o Świętach , kotach i o Znajomych . I tak mi coś zaskoczyło :idea: więc
głośno zapytam : Kto wie co się dzieje z Zuzią Meuharią ?? od dawna nie pisze ,
nie widziałem jej też w schronie ??? :? .

Zuzia jest chyba zarobiona i chyba ma już przesyt kotami po tym jak do jej stada dołączyła Goldi aka Krasnal jako czwarta ;)
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

[poprzednia][następna]