jest wyjątkowa i dała sobie pomóc .
Świerzbem tak szybko nie zarażą się rezydenci ,wymieniaj często
posłanko Blusi .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Coma pisze:PILNE, dzis trafila do mnie wyglodzona perska kotka, kotka jest oswojona udeptuje lapkami, mruczy i je jak smok, nie ma zebow, kotka ma nieduzy koci katar dostaje antybiotyk, nie moze byc laczona z innymi kotami, przebywa w pomieszczeniu o temperaturze ok 10 stopni, kotka zostala znalezionona na ul. Korzeniowskiego na Dojlidach, nie jestem w stanie na dluszcza mete zapewnic jej wiekszej temperatury (mam dodatkowo 4 koty do adopcji), kotke trzeba ogolic bo ma zbita siersc ze wzgledu na temp pomieszczenia na razie nie byla strzyzona.
alessandra pisze:Joako, a może o dt zapytanie puścimy na fb ślepaczkowym, jak myslisz?
Jesli tak, przeslij, proszę na mail apel o dt i zdjecie Blusi-trzymamy kciuki i czekamy na diagnozę okulisty![]()
mail: pacze.sercem@gmail.com
MałgosiaZ pisze:Joako - prawie wszystkie moje tymczasy , w tym znane Ci Notka i Nutka miały mega świerzbowca w uszach . Nikt z rezydentów nie zaraził się . Co prawda przez kilka pierwszych dni towarzystwo było z lekka izolowane od siebie. Ale było to naprawdę krótko (3-4dni) , a potem już wszyscy razem .
Joako pisze:I tak oto minął tydzień tymczasowania Blusi.
Na nowe zdjęcia musimy jeszcze poczekać, sesji zdjęciowej nie było.
W uszkach zdecydowanie mniej wydzieliny, czyżby świerzbowiec w odwrocie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, elmas, Google [Bot], puszatek i 77 gości