Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 08, 2013 0:18 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

widzę, że przez te moje podawanie leków , to kociaki tylko mnie sie boją. Wszyscy inni moga się z nimi bawic, dawac im karmę z ręki a jak ja się pojawiam , to przestrach i biegi aby dalej :wink:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie gru 08, 2013 0:20 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

asia2 pisze:widzę, że przez te moje podawanie leków , to kociaki tylko mnie sie boją. Wszyscy inni moga się z nimi bawic, dawac im karmę z ręki a jak ja się pojawiam , to przestrach i biegi aby dalej :wink:

dawno Cie nie było. A one robią naprawdę postępy, Kangusia z dnia na dzień. Poza tym nie kusiłas ich przysmakami, jedynie w rękach Twych strzykawa i niecne zamiary były :mrgreen: to co się dziwisz :mrgreen: .
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 08, 2013 8:28 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Wczoraj podczas wizyty państwa podobno zainteresowanych Jeepusiem najpiękniej zaprezentowała się jednak Kangusia.Pierwsza przybiegła do pokoju.Zachowywała się bardzo naturalnie i swobodnie,zero stresu i nieśmiałości.Pięknie bawiła się,była zainteresowana osobami,które przyszły.Z zaciekawieniem i bez lęku podchodziła do nich,kilka razy dała się panu leciutko pogłaskać.Jest mi tak bardzo przykro i smutno,tak bardzo mi Jej żal,że zupełnie nikt się Nią nie interesuje,że wcale nie ma zapytań o Nią.Wczoraj Kangusia tak się zachowywała jakby się chciała jak najlepiej zaprezentować i przekonać do siebie,a nie do Jeepka tych,którzy przyszli.To naprawdę zjawiskowa,super Kicia.Z charakteru,usposobienia,zachowania,inteligencji,mająca w sobie mnóstwo czaru,uroku i wdzięku.Gdybym mogla wziąć kota nie wahałabym się ani chwili i wybrała właśnie Ją.
Jeepuś i Nissanek też się pięknie zaprezentowali-nie bali się obcych,byli swobodni,rozbrykani i radośni-naprawdę super Kociaki.To zupełnie niezrozumiałe dlaczego takie fajne,wesołe,mądre,pełne rozpierającej Je energii trochę starsze już Kociaki dotąd nie znalazły domów.Trzymam bardzo mocno kciuki,żeby wreszcie i Im się udało.
Kiedy wieczorem wychodziłyśmy od Nich Kangusia wyszła do przedpokoju,stanęła i tak smutno patrzyła na Nas,że serce się kroiło,że trzeba Je zostawić same.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Nie gru 08, 2013 9:48 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Kangusik :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie gru 08, 2013 14:01 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Niestety Neski nie ma :cry: :cry: :cry: i co gorsza - zajrzałąm do budki, a tam dokładnie ułożone kocyki tak jak to zrobiłam w czwartek, tuż przed huraganem, czyli nikt do niej nie wszedł od tamtej pory. Dziś była Kornelia i od razu się zainteresowała skropioną kocimiętą budką. To ze tak odważnie przyszła też świadczy o tym, zę nie ma nigdzie w pobliżu Neski - Kornelia się jej boi. Mam wyrzuty sumienia, moze za dużo naładowałam kocyków i było jej ciasno i nie chciała wejść? ale przecież były ugniecione, więc moze to nie o to chodzi. Martwię się okropnie.

Marzenia11

Post » Nie gru 08, 2013 14:05 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Może Neska ma jakąś dalszą solidniejszą metę, gdzie się schroniła przed huraganem, a u Ciebie bywa z doskoku, po żarełko? U mnie na podwórku jest taka właśnie kotka.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Nie gru 08, 2013 14:13 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

mziel52 pisze:Może Neska ma jakąś dalszą solidniejszą metę, gdzie się schroniła przed huraganem, a u Ciebie bywa z doskoku, po żarełko? U mnie na podwórku jest taka właśnie kotka.

Oby tak było. :roll: Na to liczę, ale bym chciała ją zobaczyć całą i zdrową i wtedy będę tego pewna. I spokojna.

Marzenia11

Post » Nie gru 08, 2013 14:18 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Ta moja potrafi przez dwa tygodnie się nie pokazywać, a w mróz i śnieg nawet dłużej, a potem przychodzi znowu. Staram się codziennie coś wystawiać, bo ona przy tym niekontaktowa jest i ukrywa się jak kuna. NB na podwórku jest porządny drewniany domek koci, obecnie niezasiedlony. Więc kotka ma coś lepszego, podobno sklep.

mziel52

Post » Nie gru 08, 2013 16:23 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Ostatnie (tfu, tfu, tfu) w dt zdjątka Toyotki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek

Nie ma jak mięcho :lol:
Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Nie gru 08, 2013 16:54 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

A czarne są podobno niechodliwe :wink:

mziel52

Post » Nie gru 08, 2013 17:09 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

mziel52 pisze:A czarne są podobno niechodliwe :wink:

Bo są. A nie? Miałam większość czarnych i wiem jak jest trudno o domki. Toyotka jest o tyle nietypowa , że jest cała czarna, bez żadnej plamki no i ma to swoje spojrzenie i dwubarwne tęczówki - tak jak pozostałe też. :wink:

Marzenia11

Post » Nie gru 08, 2013 18:44 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

co Wy Kochane piszecie? Chyba jesteście w zmowie? :D Przecież czarne koty, kociaki rozdaje się jak świeże bułeczki. Czyż nie :?: :wink:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie gru 08, 2013 20:24 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Marzenia11 pisze:Jeep zmęczony sesją foto.

Obrazek ObrazekObrazek

przecudny :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie gru 08, 2013 23:01 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Jeepus jest przekochany. dzisiaj mi sie na kolanach ulozył - jak o wzięłam oczywiście. I się rozmruczał.
Zdecdowanie kocurki zdominowały Kangusię. Trudno sie jej przebić do zabawy. A Nissan szału jakiegos dostał dzisiaj i skakał, fruwał, ganiał nie patrząc na nikogo ani pod swoje łapy. Kangulas lekko zagubiona, a moze spiąca. Teraz sie wyleguje na fotelu, łapinki paluszkami zlozone do siebi, pysio rozluźnione... fajna koteczka z niej, slodziak troszkę bojkotowaty :1luvu:

Wczoraj na Mikołajki kociaki dostały tor z piłeczką w środku do zabawy. Zajęło im kilkanaście sekund, aby go rozmontować i wyjąć piłeczkę. Najpierw Jeep, potem Nissan i na kou Kangusia sobie poradziła z wyzwaniem. wchodze dzisiaj, tor rozmontowany (zdjęta jedna część) i piłeczki nie ma. Obszukałam kazdy kąt, podniosłam szafki, no wszędzie i nie ma. nic jak wturlały pod szafki w kuchni, ktorych niestety nie miałam ochoty odsuwać (zresztą to nie takie łatwe). odsunęłam lodowke delikatnie - nie ma. Dopiero jak włozyłam głowę do szafki ze zlewem, aby na ile sie da zajrzeć, czy sie gdzies nie zakamuflowała pod ścianą b ądź za kuchenką gazową, zobaczyłam ją za taką częścią lodówki, ktora zasłaniała piłeczke gdy sie patrzylo z każdej innej strony. Uff, tor odzyskany i kociaki natychmiast do zabawy przystąpiły. Ale już były zmęczone troszkę, więc turlały. usmiałam się widząc jak długie łapy ma kot. Kangusia włozyła całą łape i to w tę zawiniętą część toru. szkoda, ze telefon misię rozladował, bo fota byłaby przecudnie śmieszna. :wink:

Chyba dopada mnie ciśnieniowa choroba. Jestem jakoś nieprzytomna. Na przykład dzisiaj WYCHODZĄC Z bloku wyciągnęłam klucze, aby sobie drzwi otworzyć :oops: :oops: :oops: a teraz padam z nog, nawet się trochę zdrzemnęlam przy kocim torze na twardej podlodze.

Marzenia11

Post » Pon gru 09, 2013 0:04 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Dzisiejsze fotki Kangusi jednak nie oddają Jej całego wdzięku i uroku.W realu jest dużo ładniejsza.Jestem Nią zauroczona.Całkowicie owinęła mnie sobie wokół łapki.To naprawdę piękna,delikatna,subtelna,filigranowa,bardzo mądra,wesoła i rozbrykana Koteczka.Już za chwilę będzie super miziakiem-tylko o tym jeszcze nie wie.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

[poprzednia][następna]