PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepło!:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 05, 2013 23:33 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Ona od około 4 tygodni przy ludziach nie wychodzi z transporterka i bardzo potrzebuje domu. Takiego, który nie będzie jej traktował jak zabawki ze względu na urodę, ale zapewni optymalne warunki. Jeśli jednak jej uroda taki domek zachęci, to czemu nie. Jeśli jej uroda taki domek zachęci do przyjścia specjalnie do schroniska i 1 kot więcej pójdzie do domu, to tym lepiej.

Zgadzam się, ze koncentracja adoptujących wyłącznie na kolorystyce kota źle wróży kotu - ostatnio mieliśmy przypadek koniecznie białego kota (i nie wspominam tu wcale wcześniejszych dyskusji w tym wątku, tylko adoptujących w schronie).
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

Post » Pt gru 06, 2013 7:57 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

królik dags pisze:To ja zrobiłam to ostatnie zdjęcie Puciaka, jestem w nim strasznie zakochana i bardzo cierpię, że nie mogę adoptować kota, bo to byłby on już w ostatnią sobotę. :(
Będę w schronisku 7.12, przywożę paczkę i postaram się zrobić nowe zdjęcia, jeśli będzie możliwość.
Pozdrawiam

Dziękujemy!! :) :aniolek: I witamy na forum :pisanie:
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

Post » Pt gru 06, 2013 10:06 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

królik dags pisze:To ja zrobiłam to ostatnie zdjęcie Puciaka, jestem w nim strasznie zakochana i bardzo cierpię, że nie mogę adoptować kota, bo to byłby on już w ostatnią sobotę. :(
Będę w schronisku 7.12, przywożę paczkę i postaram się zrobić nowe zdjęcia, jeśli będzie możliwość.
Pozdrawiam

Bardzo dziękujemy :P
I zapraszmay częściej :mrgreen: .
Zdjęcia już dumnie prezentują się w kąciku adopcyjnym :ok:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Pt gru 06, 2013 11:48 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Nigdy bym pewnie nie trafiła na paluszek, gdyby nie kącik na fb. Robicie tam coś wspaniałego. Postaram się zrobić inne zdjęcia Glorkowi (którego nie mogę przestać mienić Florkiem :mrgreen: ) bo jakiś smutny mi wyszedł. No i Gwiazdorowi też. I może kilku innym, które mi pouciekały :lol:

Postaram się zaglądać tu (i do schroniska) częściej, spodobało mi się. Już całą szafę w pracy mam upchaną rzeczami, duuużo dla kociambrów :) Dziś dokupię jakąś karmę specjalistyczną, tylko nie wiem na którą jest największe zapotrzebowanie :oops:
Obrazek

królik dags

Od: Czw gru 05, 2013 17:51

Post » Pt gru 06, 2013 12:51 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

królik dags pisze:Nigdy bym pewnie nie trafiła na paluszek, gdyby nie kącik na fb. Robicie tam coś wspaniałego. Postaram się zrobić inne zdjęcia Glorkowi (którego nie mogę przestać mienić Florkiem :mrgreen: ) bo jakiś smutny mi wyszedł. No i Gwiazdorowi też. I może kilku innym, które mi pouciekały :lol:

Postaram się zaglądać tu (i do schroniska) częściej, spodobało mi się. Już całą szafę w pracy mam upchaną rzeczami, duuużo dla kociambrów :) Dziś dokupię jakąś karmę specjalistyczną, tylko nie wiem na którą jest największe zapotrzebowanie :oops:

Glorek niestety trochę podupada na duchu i smutny pysio to nie tylko wina zdjęcia :(
Co do karmy specjalistycznej, to wiem, że ostatnio była potrzebna wątrobowa hepatic, zawsze się też przyda dla rekonwalescentów.
Zapraszamy z prezentami, Paluszki się ucieszą na pewno :)
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Pt gru 06, 2013 15:57 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Już jedzie do mnie czterokilowa paczka kaninka :ok:
Obrazek

królik dags

Post » Pt gru 06, 2013 16:03 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Kociaki Paluszaki będą wdzięczne i wymodlą u swych bogów wstawiennictwo dla Ciebie :piwa:

Skąd jesteś ? .może potrzebujesz podwózki lub innej pomocy z transportem ?
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt gru 06, 2013 16:14 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Witam, jestem świeżą kociarą, więc nie do końca orientuję się, co może przydać się w schronisku. Czy można przekazać na Paluch takie rzeczy jak stara pościel, narzuty, koce, ręczniki itp?

Regina S.

Od: Śro paź 30, 2013 1:36

Post » Pt gru 06, 2013 16:17 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Dziękuję, nie trzeba - poradzę sobie. Muszę tylko jakoś zmienić dziś tylne koła na zimowe :) (ale z tym też sobie poradzę).
Po pracy ładuję wszystko do twingo (trochę się uzbierało dziś w pracy - kilka kilo karmy - tylko tej taniej, jakieś kocyki, resztę mam dla psów) i przyjeżdżam. Ogólnie moi współpracownicy miło mnie zaskoczyli. (tym bardziej, że konkurowałam z jakąś szlachetną paczką czy cośtam.

Regina - to, z tego co wiem, przyda się psom do bud.
Obrazek

królik dags

Post » Pt gru 06, 2013 16:21 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Regina S. pisze:Witam, jestem świeżą kociarą, więc nie do końca orientuję się, co może przydać się w schronisku. Czy można przekazać na Paluch takie rzeczy jak stara pościel, narzuty, koce, ręczniki itp?

potrzebne jest dosłownie wszystko ,przywieź ,a przekonasz się na ile sposobów można
wykorzystać z pozoru zbędne rzeczy :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Pt gru 06, 2013 16:21 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

królik dags pisze:Dziękuję, nie trzeba - poradzę sobie. Muszę tylko jakoś zmienić dziś tylne koła na zimowe :) (ale z tym też sobie poradzę).
Po pracy ładuję wszystko do twingo (trochę się uzbierało dziś w pracy - kilka kilo karmy - tylko tej taniej, jakieś kocyki, resztę mam dla psów) i przyjeżdżam. Ogólnie moi współpracownicy miło mnie zaskoczyli. (tym bardziej, że konkurowałam z jakąś szlachetną paczką czy cośtam.

Regina - to, z tego co wiem, przyda się psom do bud.

jak jesteś z żoliborza lub okolic to mogę pomóc (warsztat)
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Pt gru 06, 2013 16:23 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Bardzo dziękuję, ale akurat na Woli. jeszcze mam chwilę przed nocą, chyba nie odważę się wyjechać teraz na miasto. :roll:
Obrazek

królik dags

Post » Pt gru 06, 2013 16:24 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

królik dags pisze:Bardzo dziękuję, ale akurat na Woli. jeszcze mam chwilę przed nocą, chyba nie odważę się wyjechać teraz na miasto. :roll:

a jutro ?? tez pracuję .
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Pt gru 06, 2013 16:35 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Czy jakaś dobra dusza jadąca do schroniska autem mogłaby zabrać ode mnie trochę rzeczy? Mieszkam na Muranowie, mogę podrzucić przesyłkę w dowolne miejsce w Śródmieściu i na Żoliborzu.

Regina S.

Od: Śro paź 30, 2013 1:36

Post » Pt gru 06, 2013 16:41 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Regina S. pisze:Czy jakaś dobra dusza jadąca do schroniska autem mogłaby zabrać ode mnie trochę rzeczy? Mieszkam na Muranowie, mogę podrzucić przesyłkę w dowolne miejsce w Śródmieściu i na Żoliborzu.

jutro ok 15 kończę pracę na żoliborzu . możemy coś pokombinować
Obrazek

kuba.kaczor13

[poprzednia][następna]