Moderator: Estraven
królik dags pisze:To ja zrobiłam to ostatnie zdjęcie Puciaka, jestem w nim strasznie zakochana i bardzo cierpię, że nie mogę adoptować kota, bo to byłby on już w ostatnią sobotę.
Będę w schronisku 7.12, przywożę paczkę i postaram się zrobić nowe zdjęcia, jeśli będzie możliwość.
Pozdrawiam
królik dags pisze:To ja zrobiłam to ostatnie zdjęcie Puciaka, jestem w nim strasznie zakochana i bardzo cierpię, że nie mogę adoptować kota, bo to byłby on już w ostatnią sobotę.
Będę w schronisku 7.12, przywożę paczkę i postaram się zrobić nowe zdjęcia, jeśli będzie możliwość.
Pozdrawiam
królik dags pisze:Nigdy bym pewnie nie trafiła na paluszek, gdyby nie kącik na fb. Robicie tam coś wspaniałego. Postaram się zrobić inne zdjęcia Glorkowi (którego nie mogę przestać mienić Florkiem) bo jakiś smutny mi wyszedł. No i Gwiazdorowi też. I może kilku innym, które mi pouciekały
Postaram się zaglądać tu (i do schroniska) częściej, spodobało mi się. Już całą szafę w pracy mam upchaną rzeczami, duuużo dla kociambrówDziś dokupię jakąś karmę specjalistyczną, tylko nie wiem na którą jest największe zapotrzebowanie
Regina S. pisze:Witam, jestem świeżą kociarą, więc nie do końca orientuję się, co może przydać się w schronisku. Czy można przekazać na Paluch takie rzeczy jak stara pościel, narzuty, koce, ręczniki itp?
królik dags pisze:Dziękuję, nie trzeba - poradzę sobie. Muszę tylko jakoś zmienić dziś tylne koła na zimowe(ale z tym też sobie poradzę).
Po pracy ładuję wszystko do twingo (trochę się uzbierało dziś w pracy - kilka kilo karmy - tylko tej taniej, jakieś kocyki, resztę mam dla psów) i przyjeżdżam. Ogólnie moi współpracownicy miło mnie zaskoczyli. (tym bardziej, że konkurowałam z jakąś szlachetną paczką czy cośtam.
Regina - to, z tego co wiem, przyda się psom do bud.
królik dags pisze:Bardzo dziękuję, ale akurat na Woli. jeszcze mam chwilę przed nocą, chyba nie odważę się wyjechać teraz na miasto.
Regina S. pisze:Czy jakaś dobra dusza jadąca do schroniska autem mogłaby zabrać ode mnie trochę rzeczy? Mieszkam na Muranowie, mogę podrzucić przesyłkę w dowolne miejsce w Śródmieściu i na Żoliborzu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hitomi667, kasiek1510, Szymkowa i 373 gości