Agłaja^..^ pisze:kinia098 pisze:Czy ma ktoś może odstąpić Oridermyl dla kociaka z wioski z mega świerzbem w uszkach ?
jakbys chciała to mogę Ci dac advocate(mam otwartą pipetkę, mogę Ci trochę naciągnąć dla kociaka), tylko to nie jest jakis wycienczony kociak? bo advocate tez odrobacza zwierzaka.
Ania, dziękuję Ci bardzo, ale myślę, że lepiej kupimy Profender dla kociąt. Dawka chociaż będzie wymierzona i nie będzie obaw, że coś może bardziej maluchowi zaszkodzić niż pomóc

Wczoraj wystawiliśmy 3 domki

Do listy oczekujących na zabiegi dochodzi sunia z wioski, od siostry chłopaka, w sumie to pies wszystkich.... Nie wiedziałam, że się szczeni, myślałam, że pilnują jej podczas cieczki... ale historia jednego tylko miotu szczeniaków, który pojawił się stosunkowo niedawno, totalnie mnie rozbiła... Sunia jest malutka, więc koszt sterylizacji nie będzie duży.
Lista jest teraz taka:
* kotki:
- nie łapalna od 2-3 lat kotka....
- jednak jedna kotka z wioski od znajomego... będę pożyczać im klatkę łapkę,
- biało-bura dzika kotka ( ze stołówki )
- kotka z wioski od znajomej- na razie karmi,
- kotka z kiosku,
- koty u sąsiadów chłopaka ( na razie kotów nie widać :/ )
- oswojona kotka z działek
* suczki:
- sunia, która w tym roku miała 9 szczeniąt... właściciele są zainteresowani sterylizacją,
- nieduża sunia z wioski ( matka dwóch tymczasek Pani Mirki. ludzie coś zaczynają się wykręcać od sterylizacji, chociaż załatwiłam im darmówkę...

- sunia prawdopodobnie w ciąży ( oszczeniła się... szczeniaki oddane, niedługo idzie na zabieg )
- nieduża sunia od sąsiadów chłopaka ( zostały 2 szczeniaki, ale sunię można już sterylizować )
- sunia od siostry chłopaka