Moderator: Estraven
TanundA pisze:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=636143019762553&set=a.176472359062957.36627.165209940189199&type=1&theater
taki plakat demotywator by się nam przydał, że kot to nie zabawka na święta tylko czująca istota ect
a plakat z 7/8 grudnia mamy już jakiś?
hasełek nie mam, nie jestem w stanie wymyślić, zdjęć mam dużo na mojej picasie, można wykorzystywać do woli, demoty umiem robić, ale to naprawdę proste - po zalogowaniu (konto na demotach albo przez fb) klika się "dodaj", i jest formularz - do uzupełnienia tytuł, podpis pod obrazkiem, zdjecie z dysku (zaznaczone automatycznie na żółto, wystarczy kliknąć wybierz plik - zdjęcie, bez ramek itd, ramki dodaje samo, samo też skaluje do właściwego rozmiaru, itd), i trzeba uzupełnić tagi - bez przecinków, w stylu "kot schronisko adopcje .." itdTanundA pisze:macie może jakieś inne krótkie hasełka, pomysły, które można by użyć, kto potrafi coś takiego robić?
powiem tak - jak wymyślisz hasełka, to do każdego postaram się znaleźć jakieś zdjęcie i zrobić demoty, ale hasełek nie potrafięTanundA pisze:oo super Charm, jesteś wielka![]()
![]()
no zależy mi na hasełkach co do sytuacji różnych:
-szukam zdjęcia (naszego) pary młodej - ślub i kot w tle lub na pierwszym planie
posikiwanie czy trudny charakter
-kot i kobieta w ciąży
kot człowiek - przyjaźń i takie tam inne
patrzę np na demoty na stronie są byle jakie, głupie, mało dające do myślenia bardziej wesołe niż uczące ale to moje tylko zdanie i jest one odnośnie zwierząt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 166 gości