Kaśka potrafi być spoko, ale generalnie to jakbym miała określić w skali 0-10 jak ją lubię, to dałabym jej 4
Za to Beatce daję 0
Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

floxanna pisze:Podziwiam Cię. Gdybym ja dzieliła mieszkanie z takim [autocenzura], to albo szybko bym się wyniosła, albo krew by się polała. Raczej nie moja
Rafał pisze:gdybym tu nie mieszkał, to juz by bylo po Szarusiu oni by w dupie mieli ze chory, raz ze nie miałby go kto nosic do lekarza, dwa tata ma wyj**ane a mama sama by nie zrobila kroplowki czy uszek wysmarowała maścią, no strasznie
Miraclle pisze:Niestety życie na wynajmie nie jest łatwe.
Tym bardziej nie wiesz na kogo trafisz![]()
Czy Kaśka z Beatką się dogadują ?
Jak można kotów nie lubić, no jak pytam się![]()
![]()
Milena_MK pisze:Współczuję Ci, że musisz się użerać ze współlokatorkami... Zwykle to jest tak, że niestety one pewnie też zauważają jakieś rzeczy w Tobie, które ich wkurzają. Ale też nie powiedząJa jestem zwolenniczką mówienia wprost - mam coś do kogoś, to walę prosto z mostu. Może się to komuś nie podobać, no ale wolę tak, niż obmawianie za plecami.
Moi też tacy sa . I też miałam pieska o imieniu Roki .Miał astmę i padaczkę a dożył ponad 18 lat 
barbarados pisze:Masz wspaniałych rodzicówMoi też tacy sa . I też miałam pieska o imieniu Roki .Miał astmę i padaczkę a dożył ponad 18 lat

Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, Paula05 i 22 gości