Megana pisze:Poszły i moje wpłaty do Izy i do Vivy.
Jak dostanę za zlecone to zamówię worek Ariona, mam nadzieję, że przed świętami.
Może to nie jest wypaśna karma, ale Iza pisała, że koty ją lubią, a nie jest strasznie droga.
Meg i inni co wpłacają na vivie, czytaliście?
Szanowni Państwo, sympatycy, darczyńcy, miłośnicy kotów.
Niestety nie jestem w stanie zajmować się dłużej samodzielnie sprawami tak dużej grupy. Nadszedł czas na dawno temu zapowiedziane zmiany. Od stycznia 2014 w skład grupy koty.sos będzie wchodziło pięć osób, a jej działania obejmą przede wszystkim teren Bydgoszczy.
W związku z tym z grupy odchodzą:
ARIEL–
ariels@interia.plKYA -
xcorallium@yahoo.plMAŁGORZATA O. -
gosiaowczarzak@op.plPANI BASIA – tel. 600 328 517
PANI IZA -
iza71koty@gmail.comSABINKA -
sabama@op.plDarczyńców i wirtualnych opiekunów kotów będących pod opieką Pań odchodzących z grupy, proszę o kontakt w sprawie dalszej pomocy na podane przy Nickach adresy email/telefon. Wpłaty zaksięgowane na koncie koty.sos po 1 stycznia 2014, które będą dedykowane podopiecznym wyżej wymienionych wolontariuszek, nie będą mogły być im przekazane.
Zapewne wielu z Państwa zauważyło, że na naszej stronie brakuje artykułów. W wątkach na forum czy blogach części opiekunek również niewiele się dzieje. Mogę pisać tylko za siebie. W moim wypadku nadmiar obowiązków wobec kotów uniemożliwia bycie aktywną w Internecie. Prowadzenie rozliczeń, zajmowanie się zamówieniami i przelewami jest dla mnie bardzo obciążającym zajęciem. Staram się utrzymywać wątek kotów pod moją opieką oraz blog. Nie mogę jednak robić tego za inne opiekunki. Chętnie nawiążę współpracę z kimś kto lubi i potrafi pisać o kotach, kto przywróci życie naszej stronie, przybliży czytającym naszą pracę.
Jeżeli możesz w tym pomóc, napisz do mnie –
mirka_t@koty.sos.plMirosława Tomczak
Koordynatorka grupy koty.sos