Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Trufelia pisze:takie ciacha tutaj cudowne, a ja się truję ostatnią zupką chińską...
Milena_MK pisze:Trufelia pisze:takie ciacha tutaj cudowne, a ja się truję ostatnią zupką chińską...
lubię zupki chińskie
Milena_MK pisze:Trufelia pisze:takie ciacha tutaj cudowne, a ja się truję ostatnią zupką chińską...
lubię zupki chińskie
Miraclle pisze:Witajcie Panny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moniś jak idzie nawadnianie Mili ?
Pisałaś u mnie, że nie bardzo podchodzą jej koktajle z wodą, może spróbuj od małych ilości.
Kubuś czasem też odmawia szejka, ale podstawiam mu pod pyszczek i za którymś razem je
kalair pisze:Doberek dziewczynki!
Ewa L. pisze:Cześć Monia z dziewczynkami!
AnnAArczyK pisze:Dziędoberek !
kiche_wilczyca pisze:ooo makowczyk
Milena_MK pisze:Hej Monia, nagle zgłodniałam jak zobaczyłam to ciacho. Uwielbiam takie domowe wypieki, niestety sama nie mam do tego "ręki".
Zazdroszczę pyszności!
MonikaMroz pisze:Miraclle pisze:Witajcie Panny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moniś jak idzie nawadnianie Mili ?
Pisałaś u mnie, że nie bardzo podchodzą jej koktajle z wodą, może spróbuj od małych ilości.
Kubuś czasem też odmawia szejka, ale podstawiam mu pod pyszczek i za którymś razem je
Ciężko idzie. Nawet mleko z wodą jest juz bleeee. Na razie męczymy sie strzykawką bo panienka inaczej nie chce się nawadniać.
A teraz jeszcze strajk zrobiła z mokrym na noc. Nie zjadła. Na szczęście drugi kot który rano nie chciał zjadł teraz 2 porcje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 33 gości